Woonverzekering Gemonde Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €9,20 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Dankzij de vergelijkingstool vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Gemonde. Jouw woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier alle landelijke verzekeraars zoals Huis In Eén Verzekeringen en OHRA die schade als gevolg van vandalisme, water, brand, inbraak afdekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Gemonde april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Wat voor schade? Nou onder andere water, diefstal, inbraak, storm, brand. Dit kan bijv. gaan om een kapotte wasmachine. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als aquarium of gereedschap? Er zijn in de basis 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Gemonde? Begin direct met meteen de verzekeringsvergelijker. Meestal gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens nemen een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Aanbieders als Centraal Beheer en Independer faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Exloo verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-gemonde


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Sint-Michielsgestel? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een volière zijn gedekt. Hierdoor zorg je voor lagere kosten als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als hagelschade en ontploffing. Dankzij een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een kapotte koelkast? Een kleine of grote brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. brandschade. Schade van jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Gemonde is niet leuk, maar kan gebeuren. De Flippermethode of Lock picking, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade n.a.v. diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan het huis regel je d.m.v. de opstalpolis, en gestolen spullen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekke dakgoot / een lekkende kraan. Je kunt last krijgen van een opbollende vloer. In de regel worden de kosten betaald via de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. beschadigde gevel. Doorgaans resulteert het in schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot circa €365.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Gemonde
Snel een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hieronder ontdek je meer informatie. Verzeker direct de woning in Gemonde moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als de all risk verzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn herenhuis). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Gemonde

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Gemonde nog persoonlijker maken met verschillende handige aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder vind jij praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Den Velde afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval geen gek idee. Deze additionele zekerheid staat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Advies: zaken als een aquarium of mobiele telefoons tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Lees de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot in een winkel iets om
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst rode wijn over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een navigatieapparaat & kleding. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs bezit jij al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Gemonde

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan het lichaam. Onder andere behang dat moet worden vervangen en ook medische kosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen vergoeden bedragen beginnend bij €1.200.000 tot €4.350.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is er al vanaf €3,50 (per maand). Check ook Aegon dekking.

Rechtsbijstandverzekering Gemonde
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan conflict over jouw functie en geschil m.b.t. pensioen. In dat geval is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden verschillende mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomen (bijv. pensioenuitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (vanaf €28,75 tot en met €27,90 per maand in april 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Gemonde vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?