Woonverzekering Den Velde Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €6,35 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Dankzij de verzekeringsvergelijker tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Den Velde. De woonverzekering is een term voor een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Check en vergelijk hier alle erkende partijen als bijv. Centraal Beheer en London Verzekeringen die schade als gevolg van brand, water, inbraak, bliksem afdekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Den Velde juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Dan kun je denken aan schade door onder andere brand, water, storm, vandalisme, diefstal. Dit kan bijv. gaan om beschadigingen aan het interieur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als computers of relaxfauteuil? Op dit gebied zijn er 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Den Velde? Begin direct met meteen de vergelijkingstool. Vaak doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen kiezen voor een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket zitten doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als DAK of Polis Direct zijn expert op het gebied van dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Dalmsholte verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-den-velde


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Hardenberg? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw tuinhuisje zijn inclusief. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. Veel van de hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Via een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door hagelschade of omvallen van bomen. Dankzij een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of vlam in de pan? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Schade aan jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een inbraak in Den Velde kan ook bij jou thuis gebeuren. De Bulgaarse methode of een cilinder afbreken, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade n.a.v. een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan de woninghandel je af via de opstal, en gestolen kostbaarheden worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak / het stukvriezen van waterleidingbuizen. Typische schade is een vloer die hersteld moet worden. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Download de condities van de polis en check welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Zelden ondervinden we een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Bijvoorbeeld door schade aan het dak. Doorgaans is het schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico tot wel €330.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Den Velde
Gemakkelijk een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Hieronder tref je bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw woning in Den Velde eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld 2-onder-1-kap). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Den Velde

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Den Velde uitbreiden met een paar interessante aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina lees je praktische details (of bezoek info over woonverzekering Benthuizen afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze unieke zekerheid betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: aquaria, spiegels en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt een breed scale aan schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Overijssel). Het gaat hier om spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een spelcomputer en een muziekinstrument. Let op oververzekering: wellicht hebben jullie al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Den Velde

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Onder andere een kapotte tablet of therapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules staan jou bij van €1.450.000 tot €4.400.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,45 p/maand. Ga verder naar REAAL Verzekeringen polis.

Rechtsbijstandverzekering Den Velde
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij conflict met de gemeente & conflicten over huur. In dat geval is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan allerlei varianten.

 • Consument & wonen (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Module Wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer (bijv. conflict over verzekering)

De maandelijkse premies variëren significant (startend vanaf €28,85 t/m €37,95 per maand in juli 2024). De prijs hangt af van de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Den Velde afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering