Woonverzekering Dalmsholte Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €4,70 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van deze pagina vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Dalmsholte. Zo’n woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier online alle populaire bedrijven waaronder Bovag en Lancyr die schade als gevolg van brand, storm, vandalisme, water verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Dalmsholte mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Voorbeelden zijn schade door onder andere storm, water, inbraak, vandalisme, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte TV. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als glaswerk en centrifuge? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Dalmsholte? Gebruik hiervoor meteen de woonverzekeringstool. Meer en meer werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens gaan voor een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket tref je doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms is dit alles te combineren met brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als Avéro Achmea + London Verzekeringen werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Broek op Langedijk verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Grip op de kosten

woonverzekering-dalmsholte


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Ommen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als tuinhuisje zijn afgedekt. Via deze verzekering wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van schade. Veel van de hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door schade door wateroverlast of omvallen van bomen. Dankzij een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of spelen met vuur? Een kleine of grote brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. brandschade. Schade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Dalmsholte kan zomaar gebeuren. Flipperen of openbreken openslaande deur, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade vanwege inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis wordt afgehandeld via de opstal, en ontvreemde bezittingen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine en Een lekkende vaatwasser. Je kunt last krijgen van defecte apparatuur. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed middels de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de condities van de polis en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Zo nu en dan ondervinden we een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. beschadigde gevel. Doorgaans is het schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot wel €645.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Dalmsholte
Meteen een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Hier bekijk je een aantal stappen. Verzeker à la minute jouw woning in Dalmsholte moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als glasverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. 2-onder-1-kap). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Dalmsholte

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Dalmsholte nog persoonlijker maken met een aantal belangrijke aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna spot je nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Baambrugge afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is in dat geval geen gek idee. Deze mogelijke zekerheid staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: zaken als een aquarium of iPads zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Lees de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze polis dekt vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Overijssel). We spreken hier van spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een e-reader of een gehoorapparaat. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht beschik je al over een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Dalmsholte

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een kapotte laptop en ook ziekenvervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf €950.000 tot €4.250.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,20 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: DAK pakket.

Rechtsbijstandverzekering Dalmsholte
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een ziekenhuis of conflict met een schadehersteller. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit allerlei modules.

 • Consument (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Module werk (bijv. geschil met de werkgever)
 • Woon-module (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer-module (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (startend vanaf €25,65 t/m €38,60 p/maand in mei 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Dalmsholte op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?