Woonverzekering Oosterbierum Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €6,85 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je verzekerd bent. Met behulp van de vergelijkingstool vind je de beste woonverzekering voor jouw woning in Oosterbierum. Zo’n woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos met 1 polis zowel het huis als je spullen. Heb je een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke verzekeraars zoals Aon Direct en Univé die schade door o.a. brand, inbraak, water, storm dekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Oosterbierum mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld storm, water, vandalisme, brand, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van beschadigingen aan het interieur. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals albums en sjaals? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Oosterbierum? Begin direct met direct de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In het verzekeringspakket zie je doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als Huis In Eén Verzekeringen + REAAL Verzekeringen hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Noordscheschut verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-oosterbierum


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Franekeradeel? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals tuinhuisje zijn inbegrepen. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Veel hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. hagelschade en vandalisme. Bij een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of brand in de schoorsteen? Brand kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Oosterbierum kan iedereen gebeuren. De gaatjesboormethode of een cilinder afbreken, er zijn allerlei opties. Jouw schade naar aanleiding van een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan het huis wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en gestolen spullen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkend dag of bevroren leidingen. Typische schade is opbollend laminaat. In de regel worden de kosten betaald met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Open de condities van de polis en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Denk maar aan kapotte ruiten. Doorgaans gaat het om schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot circa €660.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Oosterbierum
Zonder problemen een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Onderstaand tref je een handig stappenplan. Verzeker à la minute het huis in Oosterbierum zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor etagewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle polissen die passen bij jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Oosterbierum

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Oosterbierum complementeren met diverse handige aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder tref jij nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Melick afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezevaak interessant. Deze extra verzekering staat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: een mooie spiegel en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Het betreft hier bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een laptop of kleding. Pas op voor oververzekeren: mogelijk bezit jij al een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Oosterbierum

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en letselschade. Onder andere een onbruikbare bank & ambulancevervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen vergoeden bedragen beginnend bij €900.000 tot ruim €4.450.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,25 (betaling per maand). Wellicht interessant: DAK pakket.

Rechtsbijstandverzekering Oosterbierum
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict met een reisbureau en terugvorderen van schade. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit enkele pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Werk & Inkomen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woon-module (bijv. geschil met de buren)
 • Module verkeer (bijv. verkeersongeluk)

De premies per maand zijn zeer wisselend (startend vanaf €29,35 tot €26,70 per maand in mei 2024). Het bedrag hangt af van het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Oosterbierum op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering