Woonverzekering Kekerdom Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €7,60 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Kekerdom. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Heb je een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier online alle landelijke verzekeraars als Aegon en nowGo die schade zoals inbraak, bliksem, brand, water verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Kekerdom mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijv. brand, storm, water, vandalisme, inbraak. Je kunt dan denken aan een kapotte televisie. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als cd-speler en autoped? Op dit gebied zijn er drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Kekerdom? Begin direct met à la minute’de vergelijkingstool. In de regel gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en duidelijk. In het verzekeringspakket zitten regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als Aegon of Interpolis zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Hulst verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-kekerdom


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Ubbergen? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de carport zijn gedekt. Hierdoor zorg je voor lagere kosten als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door hagelschade en omvallen van bomen. Via een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Blikseminslag of een kapotte föhn? Brand rondom de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Schade van jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Kekerdom kan ook jou overkomen. Openwrikken of openbreken van deur of raam, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade door diefstal dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen gaat via de opstal, en ontvreemde bezittingen worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Storm / een kapotte leiding. Je kunt dan denken aan schade als vochtplekken op de buur. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed via de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door kapotte dakpannen. Vaak gaat het om schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot wel €630.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Kekerdom
Snel een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Op deze pagina tref je een aantal stappen. Verzeker meteen jouw woning in Kekerdom gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als recreatiewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die passen bij jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Kekerdom

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Kekerdom complementeren met additionele handige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand check je praktische specificaties (of check details over woonverzekering Harkstede afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie de moeite. Deze unieke dekkingstaat garant bij gebroken glas. Advies: een mooie spiegel en mobiele telefoons tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een smartphone laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). Het betreft hier bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera + een rollator. Let op oververzekering: misschien hebben jullie al een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Kekerdom

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Onder andere een onbruikbare bank en geneeskundige zorg. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag beginnend bij €1.150.000 tot wel €4.450.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,60 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Europeesche afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Kekerdom
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Denk aan conflict over jouw functie of verhalen van schade. Daarbij is het prettig dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan enkele mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomen (bijv. ontslag)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies per maand verschillen nogal (vanaf zo’n €28,30 tot €34,50 p/maand in mei 2024). Het bedrag komt tot stand door het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Kekerdom online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?