Woonverzekering Elsloo Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €4,70 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Elsloo. Het concept woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Check en vergelijk hier alle populaire aanbieders zoals bijvoorbeeld Avéro Achmea en Interpolis die schade zoals vandalisme, storm, bliksem, brand verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Elsloo juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door inbraak, vandalisme, storm, water, brand. Dit kan bijv. gaan om een kapotte laptop. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals verlichtingsornamenten of sjaals? Op dit gebied zijn er drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Elsloo? Start à la minute’de vergelijkingstool. Meer en meer doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker neemt men hierbij ook rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als ANWB + Polis Direct werken met dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Duivendrecht verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-elsloo


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Stein? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een tweede woning zijn verzekerd. Mede hiervoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. blikseminslag of diefstal. In het geval van een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting of een vuile afzuigkap? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. smeltschade. Brandschade aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Elsloo kan ook bij jou thuis gebeuren. Openwrikken of een cilinder afbreken, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade vanwege diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en gestolen bezittingen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater of een lekkende leiding. Het gevolg kan zijn opbollend laminaat. Gewoonlijk worden de kosten betaald met jouw inboedel/opstalverzekering. Download de polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Een enkele keer hebben we in Nederland een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Bijvoorbeeld door een kapot dak. Veelal gaat het om schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot wel €360.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Elsloo
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Op deze pagina stuit je op bruikbare info. Verzeker à la minute jouw huis in Elsloo zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor twee-onder-een-kapwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Elsloo

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Elsloo uitbreiden met meerdere handige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina spot je nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Bunschoten-Spakenburg afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze additionele moduleverzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: zaken als een aquarium of smartphones tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module is er voor vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Limburg). We spreken hier van eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een smartphone of sportuitrusting. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs hebben jullie al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Elsloo

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft materiële schade en persoonlijk letsel. Denk dan aan een barst in het scherm en ziekenhuisverblijf. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, van €1.300.000 oplopend tot €3.450.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €2,75 (betaling per maand). Wellicht interessant: Interpolis afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Elsloo
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan medische fout en conflict met een autodealer. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden verschillende modules.

 • Consumenten-module(bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woon-module (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer (denk aan afgenomen rijbewijs)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (beginnend bij €30,25 tot wel €24,95 per maand in juni 2024). Het tarief komt tot stand door de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Elsloo op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering