Woonverzekering Bunschoten-Spakenburg Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €6,35 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Met behulp van deze pagina achterhaal je de beste woonverzekering voor bewoners van Bunschoten-Spakenburg. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle erkende bedrijven als ANWB en REAAL Verzekeringen die schade zoals inbraak, brand, storm, water vergoeden.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Bunschoten-Spakenburg juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door water, diefstal, inbraak, vandalisme, brand. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte koelkast. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als verlichting en iPad? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Bunschoten-Spakenburg? Start meteen met direct de vergelijkingstool. In veel gevallen werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders nemen een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket zie je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als Centraal Beheer of Unigarant hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Boornzwaag verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-bunschoten-spakenburg


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Bunschoten? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inbegrepen. Op die manier zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten n.a.v. schade door wateroverlast of smeltschade. In het geval van een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of gaslekken? Brand in de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Brandschade aan spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Bunschoten-Spakenburg is niet leuk, maar kan gebeuren. Insluipen of hengelen, het kan op zoveel manieren. Schade ten gevolge van inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis gaat middels de opstal, en gestolen eigendommen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Omhoogkomend rioolwater en Een lekkende vaatwasser. Een mogelijke schadepost is onbruikbare meubels. In de regel worden de kosten betaald door de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Soms ondervinden we een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Denk maar aan ontbrekende dakpannen. Meestal resulteert het in schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €690.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Bunschoten-Spakenburg
Vandaag nog een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Hier stuit je op meer informatie. Verzeker vandaag nog jouw woning in Bunschoten-Spakenburg eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld monumentaal pand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die passen bij jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Bunschoten-Spakenburg

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Bunschoten-Spakenburg complementeren met meerdere nuttige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder lees je nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Andelst afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezeaan te raden. Deze mogelijke dekkingis er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Advies: zaken als een aquarium of smartphones worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze polis dekt vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Natuurlijk wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Utrecht). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een laptop en sieraden. Je bent al gauw oververzekerd: misschien heb jij ook een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Bunschoten-Spakenburg

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een deuk in de auto en ook ambulancevervoer. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen staan jou bij vanaf €1.500.000 tot ruim €4.150.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,70 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: EAG Assuradeuren afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Bunschoten-Spakenburg
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Denk aan sociale wetgeving en conflict met de buren. Dan kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn verschillende varianten.

 • Consument (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomensconflicten (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woon-module (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer (denk aan geschil met een verzekeraar)

De premies zijn zeer wisselend (vanaf zo’n €38,70 t/m €27,55 per maand in juli 2024). Het tarief hangt af van de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Bunschoten-Spakenburg afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?