Woonverzekering Boornzwaag Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €8,40 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Boornzwaag. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos in een keer jouw woning en inboedel. Beschik je over een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier online alle populaire partijen zoals Generali en Univé die schade door bijvoorbeeld bliksem, brand, storm, inbraak vergoeden.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Boornzwaag april 2024

Door middel van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door storm, vandalisme, brand, diefstal, inbraak. Je kunt dan denken aan kapotte meubels. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als videorecorder en koffers? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Boornzwaag? Begin direct met à la minute’onze vergelijker! In de regel gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In zo’n verzekeringspakket vind je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel kan je dit combineren met ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als Huis In Eén Verzekeringen en Nederlanden van Nu hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Bentelo verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-boornzwaag


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in De Friese Meren? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn verzekerd. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. storm vanaf windkracht 7 of diefstal. Via een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

In huis roken of een omgevallen lamp? Brand kan iedereen overkomen. De kosten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Schade van jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Boornzwaag kan ook jou overkomen. De gaatjesboormethode of een deur forceren, er zijn allerlei opties. De kostenpost vanwege inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan jouw woning loopt via de opstal, en ontvreemde zaken gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een kapotte wasmachine en een lek waterbed. Het gevolg kan zijn een onbruikbare koelkast. Normaliter wordt deze schade gedekt d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Open de condities van de polis en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Denk maar aan een gescheurde muur. Vaak resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een hoog eigen risico die oploopt tot €265.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Boornzwaag
Moeiteloos een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Hier vind je bruikbare info. Verzeker meteen de woning in Boornzwaag eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als twee-onder-een-kapwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle polissen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Boornzwaag

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Advies: men mag deze woonverzekering in Boornzwaag uitbreiden met enkele belangrijke aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder lees jij aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Limburg afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is in dat geval aan te raden. Deze additionele verzekering verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: spiegels, aquaria of tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas cola over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een fotocamera & een verrekijker. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk bezit jij al een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Boornzwaag

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en letselschade. Denk dan aan een vlek op een meubel of het eigen risico van de andere partij. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze producten staan jou bij vanaf €1.200.000 oplopend tot €4.400.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,95 (per maand). Check ook Aanvullende verzekering.

Rechtsbijstandverzekering Boornzwaag
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. een webshop die niet levert & afgenomen rijbewijs. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende varianten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Werk & Inkomen (bijv. problemen op het werk)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (denk aan terugvorderen van schade)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (vanaf €27,50 tot €37,30 per maand in april 2024). Het bedrag hangt af van de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Boornzwaag vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering