Woonverzekering Limburg Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €7,40 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van onze vergelijker vind je de beste woonverzekering voor jouw huis in Limburg. Een woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier online alle grote verzekeraars waaronder Aon Direct en ING die schade zoals brand, vandalisme, water, inbraak dekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Limburg juli 2024

Met een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door water, vandalisme, brand, inbraak, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte koelkast. De definitie van inboedel is alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als tv of cv-ketel? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Limburg? Open vandaag nog de verzekeringsvergelijker. In de regel doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket tref je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel kan je dit combineren met ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als BLG wonen en Unigarant werken met dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Zeist verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-limburg


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Limburg? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een volière zijn afgedekt. Daardoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. Veel hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door blikseminslag en diefstal. In het geval van een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een fout in het elektriciteitsnet? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Limburg kan ook jou overkomen. Inbreken via een bovenlicht of de hengelmethode, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade ten gevolge van inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken gaat via de opstal, de spullen die je kwijt bent lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Indirecte neerslag en bevroren leidingen. Typische schade is schade aan de vloer. Gewoonlijk wordt dit afgedekt d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Open de voorwaarden van de polis en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Soms ondervinden we een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Je kunt denken aan missende dakpannen. In veel gevallen gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot circa €580.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Limburg
Vandaag nog een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Onderstaand tref je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog jouw huis in Limburg eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor 2-onder-1-kap). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die passen bij jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Limburg

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Limburg nog persoonlijker maken met enkele handige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand doorzoek je aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Waspik afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen de moeite. Deze mogelijke modulebetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Tip: spiegels, aquaria of iPads dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Lees je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een notebook laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Limburg). Voorbeelden hiervan zijn attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een e-reader + een verrekijker. Pas op voor oververzekeren: wellicht bezit jij al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Limburg

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men materiële schade en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte tablet & het eigen risico van de andere partij. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten staan jou bij van €1.350.000 tot wel €4.950.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €3,40 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Allsecur pakket.

Rechtsbijstandverzekering Limburg
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. een product dat je gekocht hebt & conflict over reparatie auto. In dat geval is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn verschillende mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomen (bijv. studiefinanciering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (denk aan afgenomen rijbewijs)

De premies lopen sterk uiteen (startend vanaf €36,05 tot wel €37,00 per maand in juli 2024). Deze prijs hangt af van de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Limburg op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?