Woonverzekering Norg Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €4,55 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Met behulp van deze website stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Norg. Een woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle populaire bedrijven als EAG Assuradeuren en REAAL Verzekeringen die schade door bijvoorbeeld bliksem, water, brand, vandalisme dekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Norg april 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld brand, vandalisme, inbraak, diefstal, water. Je moet dan denken aan bijv. een defecte laptop. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als stoffering en handschoenen? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Norg? Begin direct met à la minute’de verzekeringsvergelijker. Meestal gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens nemen een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In een verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker is dit alles te combineren met motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als Aon Direct en SNS hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Check ook: Nieuwediep verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-norg


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Noordenveld? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een schuurtje zijn inclusief. Via deze verzekering wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheken verplichten deze polis. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als schade door wateroverlast of schroeischade. Dankzij een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of keukenbrand? Brand is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn niet mals. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. smeltschade. Schade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Norg is altijd een risico. Openwrikken of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost ten gevolge van diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan de woninghandel je af via de opstalverzekering, en ontvreemde zaken regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Extreme regenval en lekkage van leidingsystemen. Je kunt dan denken aan schade als een vloer die hersteld moet worden. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd middels de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Soms hebben we te maken met een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Je kunt denken aan een kapotte regengoot. In veel gevallen resulteert het in schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot wel €315.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Norg
Vandaag nog een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Hier vind je meer informatie. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Norg zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als vrijstaande woning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Norg

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Norg aanvullen met enkele handige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna vind je handige specificaties (of check details over woonverzekering Luxwoude afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezeaan te raden. Deze additionele zekerheid is er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: spiegels en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Wel betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Drenthe). Hierbij gaat het dan om spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een fotocamera of jouw golfspullen. Let op oververzekering: dikwijls bezit jij al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Norg

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte telefoon of ambulancevervoer. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen bieden een dekking vanaf €1.000.000 tot ruim €4.500.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €2,90 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Unigarant.

Rechtsbijstandverzekering Norg
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. conflict met een bank of huur- en verhuurgeschillen. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit meerdere mogelijkheden.

 • Consument (bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomensconflicten (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woon-module (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (vanaf circa €33,50 tot en met €35,25 per maand in april 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Norg afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?