Woonverzekering Nieuwediep Opstal- en inboedelverzekering, al voor €7,65 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Met behulp van de vergelijkingstool stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Nieuwediep. Het concept woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle bekende verzekeraars waaronder Bovag en OHRA die schade veroorzaakt door vandalisme, brand, storm, bliksem vergoeden.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Nieuwediep april 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld vandalisme, inbraak, brand, storm, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan een beschadigde vloer. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als aquarium of wasmachine? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Nieuwediep? Gebruik hiervoor vandaag nog de vergelijkingstool. Vaak werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket zie je vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als Allianz of Turien en Co zijn expert op het gebied van dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Molenschot verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-nieuwediep


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Aa en Hunze? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de garage zijn verzekerd. Met zo’n polis zul je veel financiële compensatie krijgen als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door storm vanaf windkracht 7 en brandblussing. Via een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een vuile afzuigkap? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blusschade. Schade van jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Nieuwediep kan iedereen gebeuren. Flipperen of Lock picking, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade door inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan jouw woning handel je af via de opstalverzekering, en gestolen spullen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Omhoogkomend rioolwater of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt last krijgen van een vloer die hersteld moet worden. Doorgaans wordt deze schade gedekt d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we in Nederland een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte schoorsteen. Vaak heeft dat te maken met schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot circa €510.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Nieuwediep
Eenvoudig een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Onderstaand stuit je op bruikbare info. Verzeker jouw het huis in Nieuwediep zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn monumentaal pand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die matchen met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Nieuwediep

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: jij mag de woonverzekering in Nieuwediep completer maken met enkele nuttige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna bekijk je bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Leunen afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is dan geen gek idee. Deze nieuwe dekkingbetaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: aquaria, spiegels en smartphones tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Een iPhone laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Drenthe). We spreken hier van spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een mobiele telefoon & een kinderwagen. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs heb jij ook een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Nieuwediep

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte telefoon en ook ziekenvervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen bieden een dekking variërend van €1.350.000 tot wel €4.050.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,65 (per maand). Check ook Lancyr dekking.

Rechtsbijstandverzekering Nieuwediep
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Je moet dan denken aan erfenis en conflict over reparatie auto. In dat geval is het belangrijk dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit allerlei mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict met werkgever)
 • Module Wonen (bijv. conflict met de buren)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een automobilist)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen nogal (beginnend bij €34,55 tot wel €30,35 per maand in april 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Nieuwediep afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering