Woonverzekering Strijbeek Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €7,15 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van deze website ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Strijbeek. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Beschik je over een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier online alle erkende partijen als De Goudse en Zelf die schade door bijvoorbeeld water, inbraak, storm, brand verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Strijbeek juli 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld vandalisme, storm, brand, water, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een defecte koelkast. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als kruiden of wasdroger? Op dit gebied zijn er 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Strijbeek? Start direct de vergelijkingstool. Meer en meer gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een dergelijk verzekeringspakket zitten vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Bovag of Turien en Co hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Smallebrugge verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-strijbeek


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Alphen-Chaam? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuur zijn verzekerd. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door aanrijding of aanvaring of olie. In het geval van een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een vuile afzuigkap? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Strijbeek is altijd een risico. De gaatjesboormethode of een deur of raam intrappen, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost vanwege diefstal kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan de woningregel je middels de opstal, en afgenomen eigendommen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekke dakgoot en een gesprongen waterleiding. Je kunt last krijgen van een onbruikbare vriezer. Doorgaans worden de kosten betaald via de inboedel/opstalverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en check in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. scheuren in de muur. In veel gevallen betreft het schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico tot circa €455.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Strijbeek
Wil jij een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hierna ontdek je een aantal stappen. Verzeker à la minute jouw huis in Strijbeek eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende verzekeringen als buitenshuisverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn woonboerderij). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Strijbeek

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Strijbeek completer maken met een paar belangrijke aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop bekijk jij praktische details (of bezoek info over woonverzekering Rietmolen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is dan aan te raden. Deze unieke zekerheid staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Tip: spiegels, aquaria of mobiele telefoons worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Check in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze module dekt een breed scale aan schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een smartphone en een muziekinstrument. Let op oververzekering: mogelijk hebben jullie al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Strijbeek

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een vlek in de vloer en ziekenvervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.200.000 oplopend tot €3.700.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €4,00 p/maand. Ga verder naar Europeesche afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Strijbeek
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. conflict over erkenning van kinderen of schade of letsel in verkeer. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn meerdere modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict met het UWV)
 • Module Wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer (bijv. verkeersongeluk)

De premies verschillen nogal (beginnend bij €28,45 t/m €24,00 p/maand in juli 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de modules, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Strijbeek op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering