Woonverzekering Smallebrugge Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €8,40 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Via onze vergelijker ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Smallebrugge. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle landelijke bedrijven als Bruns ten Brink en Nederlanden van Nu die schade als gevolg van inbraak, storm, vandalisme, water (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Smallebrugge mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Wat voor schade? Nou bijv. storm, diefstal, inbraak, water, brand. Je moet dan denken aan bijv. een beschadigde vloer. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als kamerplanten en koffers? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Smallebrugge? Begin direct met meteen de verzekeringsvergelijker. Meestal doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket tref je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ABN AMRO of Nederlanden van Nu verkopen deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Schoondijke verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-smallebrugge


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Súdwest-Fryslân? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw tuinhuisje zijn afgedekt. Met zo’n polis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. Bijna alle hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten n.a.v. schade door wateroverlast en rook. Bij een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of vlam in de pan? Brand is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. smeltschade. Schade van jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Smallebrugge is altijd een risico. De gaatjesboormethode of de hengelmethode, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt n.a.v. inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis loopt met de opstalverzekering, en gestolen bezittingen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een kapotte wasmachine en loslatende kit. Je kunt last krijgen van hemelwater schade. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt middels de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Sporadisch ondervinden we een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn scheuren in het metselwerk. Veelal resulteert het in schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot wel €460.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Smallebrugge
Eenvoudig een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Op deze pagina stuit je op meer informatie. Verzeker meteen jouw woning in Smallebrugge moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. vrijstaand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Smallebrugge

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Smallebrugge nog persoonlijker maken met verschillende interessante aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder check jij aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Piershil afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen geen gek idee. Deze mogelijke polis staat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: een mooie spiegel en tablets zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Lees het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Tevens is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Het betreft hier bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een laptop of een kinderwagen. Let op oververzekering: mogelijkerwijs bezit jij al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Smallebrugge

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan het lichaam. Onder andere vlekken op kleding en ook kosten voor medicatie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen staan jou bij beginnend bij €1.150.000 oplopend tot €3.600.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering heb je al vanaf €2,50 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Aansprakelijkheidsverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Smallebrugge
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Denk aan conflict over jouw functie en de hypotheek. Hierbij is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan meerdere varianten.

 • Consument & wonen (bijv. erfenis)
 • Inkomen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Module Wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer-module (bijv. verhalen van schade)

De premies verschillen nogal (vanaf zo’n €26,20 tot en met €34,70 p/maand in mei 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Smallebrugge voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering