Woonverzekering Piershil Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €6,55 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van deze pagina achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Piershil. Zo’n woonverzekering is een combinatie van een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle bekende maatschappijen zoals Generali en Turien en Co die schade door bijvoorbeeld inbraak, brand, water, vandalisme vergoeden.

 • Alle erkende aanbieders
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Piershil juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Voorbeelden zijn schade door bijv. diefstal, water, brand, vandalisme, storm. Je kunt dan denken aan een kapotte televisie. Onder inboedel verstaan we alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op zaken als oven of sportuitrusting? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Piershil? Start direct de woonverzekeringstool. In veel gevallen gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens nemen een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket zitten vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als Europeesche of Nationale Nederlanden zijn expert op het gebied van deze pakket verzekeringen. Check ook: Oud Gastel verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-piershil


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Korendijk? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de carport zijn verzekerd. Met zo’n polis wordt je financieel ondersteund als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als storm vanaf windkracht 7 of smeltschade. In het geval van een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een schoorsteenbrand? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten hiervan zijn niet mals. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Schade van roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Piershil is altijd een risico. Flipperen of een deur of raam intrappen, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt vanwege inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan het huis handel je af d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde zaken handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Extreme regenval en een lekkende kraan. Een mogelijke schadepost is vochtplekken op de buur. Meestal wordt dit afgedekt via de opstal/inboedelverzekering. Download de polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte regengoot. Doorgaans gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot wel €540.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Piershil
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hieronder ontdek je meer informatie. Verzeker à la minute jouw woning in Piershil moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn recreatiewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle polissen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Piershil

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Piershil uitbreiden met additionele belangrijke aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina vind jij aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Nieuwer Ter Aa afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen aan te raden. Deze additionele moduleverzekert in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: spiegels, aquaria of smartphones tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst rode wijn over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zuid-Holland). Het gaat hier om kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een fotocamera en viool. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien hebben jullie al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Piershil

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Denk dan aan krassen op de auto & geneesmiddelen. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen vergoeden bedragen vanaf €1.150.000 tot zo’n €4.550.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,55 per maand. Bekijk ook Verzekeruzelf.nl dekking.

Rechtsbijstandverzekering Piershil
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld pensioenuitkering en bij aankoop van een huis. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit grofweg 4 varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomen & Werk (bijv. studiefinanciering)
 • Woon-module (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer (bijv. verhalen van schade)

De premies van de verzekeraars schommelen enorm (beginnend bij €24,90 tot en met €30,65 p/maand in juni 2024). De premie wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Piershil op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?