Woonverzekering Geelbroek Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €9,80 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van de vergelijkingstool ontdek je de beste woonverzekering voor bewoners van Geelbroek. Een woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Heb je een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier alle populaire verzekeraars zoals bijvoorbeeld Aegon en Nederlanden van Nu die schade veroorzaakt door bliksem, vandalisme, inbraak, brand dekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Geelbroek maart 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld water, brand, vandalisme, storm, inbraak. Je kunt dan denken aan schade aan meubels. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Spullen die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als cd-speler of overhemden? We onderscheiden drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Geelbroek? Open vandaag nog de vergelijkingstool. Vaak doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket zie je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Aanbieders als Allianz of ING bieden de optie tot eigen pakket verzekeringen. Check ook: Erlecom verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-geelbroek


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Aa en Hunze? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een schuurtje zijn inbegrepen. Met zo’n polis wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor schade als waterschade en poging tot inbraak. Meer zekerheid? Met een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een oververhitte elektrische deken? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn niet mals. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. roetschade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een inbraak in Geelbroek kan zomaar gebeuren. De Flippermethode of openbreken van deur of raam, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt ten gevolge van inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan jouw woning handel je af via de opstal, en ontvreemde bezittingen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekke dakgoot of een kapot waterbed. Het gevolg kan zijn een onbruikbare droger. In veel gevallen wordt dit afgedekt met jouw opstal- of inboedelverzekering. Download de condities van de polis en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we in Nederland een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte schoorsteen. Vaak gaat het om schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een behoorlijk eigen risico oplopend tot €430.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Geelbroek
Direct een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Hierna ontdek je meer informatie. Verzeker jouw jouw woning in Geelbroek gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als woonboerderij). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die matchen met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Geelbroek

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Geelbroek aanvullen met diverse interessante aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop spot jij handige info (of bekijk woonverzekering Deinum afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze unieke dekkingis er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: een mooie spiegel en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Lees de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert een breed scale aan schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Gelderland). Het betreft hier eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat en sportuitrusting. Pas op voor oververzekeren: wellicht heb jij ook een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Geelbroek

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft materiële schade en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn een kapotte laptop & ziekenhuisverblijf. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen verzekeren een bedrag beginnend bij €1.500.000 tot wel €4.800.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module sluit je af vanaf €3,60 per maand. Bekijk ook Klaverblad polis.

Rechtsbijstandverzekering Geelbroek
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschillen binnen de familie & geschil met de overheid over woonsituatie. Dan wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit enkele modules.

 • Consument (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomen (bijv. reorganisatie)
 • Wonen (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer-module (bijv. afgenomen rijbewijs)

De maandelijkse premies schommelen enorm (vanaf zo’n €33,65 tot en met €36,85 per maand in maart 2024). Deze prijs komt tot stand door de modules, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Geelbroek afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?