Woonverzekering Jubbega Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €9,85 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Via onze vergelijker stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Jubbega. Zo’n woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier online alle landelijke aanbieders zoals bijvoorbeeld Huis In Eén Verzekeringen en SNS die schade zoals water, bliksem, brand, inbraak afdekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Jubbega maart 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld inbraak, brand, storm, water, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan schade aan meubels. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals albums en petten? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Jubbega? Open à la minute’de vergelijkingstool. In de regel doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders kiezen voor een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket zie je vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel is dit alles te combineren met huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering. Bedrijven zoals BLG wonen of Zelf faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Hoogland verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-jubbega


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Heerenveen? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een schuurtje zijn inbegrepen. Op die manier zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Via een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als waterschade of olie. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een oververhitte elektrische deken? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten zijn niet mals. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Brandschade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Jubbega is niet leuk, maar kan gebeuren. De Bulgaarse methode of hengelen via brievenbus, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost ten gevolge van inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan het huis wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een flinke regenbui en het stukvriezen van waterleidingbuizen. Typische schade is een kapotte wasmachine. Doorgaans worden de kosten betaald door de opstal/inboedelverzekering. Download de polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Incidenteel ondergaan wij een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door een kapot dak. Doorgaans betreft het schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot wel €575.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Jubbega
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Onderstaand tref je een handig stappenplan. Verzeker meteen jouw huis in Jubbega probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor recreatiewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die rijmen met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Jubbega

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Jubbega uitbreiden met diverse praktische aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina doorzoek jij aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Haghorst afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen aan te raden. Deze extra polis is er bij gebroken glas. Goed om te weten: spiegels en smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een erfstuk laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Het gaat hier om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een spelcomputer + kleding. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht bezit jij al een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Jubbega

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en persoonlijk letsel. Onder andere een kapotte vaas en ook kosten op medisch gebied. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen vergoeden bedragen variërend van €1.050.000 tot zo’n €4.100.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Deze module is beschikbaar vanaf €2,95 per maand. Bekijk ook SNS.

Rechtsbijstandverzekering Jubbega
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met het UWV of conflict met aannemer. In dat geval is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit grofweg 4 varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict na autoschade)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (beginnend bij €25,70 oplopend tot €37,55 per maand in maart 2024). Deze prijs komt tot stand door de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Jubbega op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?