Woonverzekering Deinum Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €4,85 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij deze website tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Deinum. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle populaire aanbieders als FBTO en ING die schade door o.a. storm, inbraak, water, vandalisme afdekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Deinum juli 2024

Via een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Voorbeelden zijn schade door o.a. diefstal, inbraak, water, storm, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om een kapotte televisie. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als serviesgoed en scheerapparaat? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Deinum? Start meteen met à la minute’onze vergelijker! Vaak doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket zitten vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens neemt men hierbij ook autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als Bruns ten Brink + London Verzekeringen hanteren eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Coevorden verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-deinum


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Menameradiel? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een volière zijn verzekerd. Via deze verzekering zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Via een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door storm vanaf windkracht 7 en plundering. Via een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een vuile afzuigkap? Brand in huis is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. smeltschade. Schade van jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Deinum is altijd een risico. Gaatjes boren of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade ten gevolge van inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis gaat d.m.v. de opstalpolis, en afgenomen eigendommen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Veel neerslag of gesprongen leidingen. Typische schade is een onbruikbare koelkast. Meestal wordt deze schade gedekt d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Sporadisch ondergaan wij een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Bijvoorbeeld door een kapot zonnescherm. Veelal heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €520.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Deinum
Moeiteloos een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Hier tref je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog jouw huis in Deinum probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor vrijstaand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die rijmen met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Deinum

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: men mag deze woonverzekering in Deinum complementeren met meerdere belangrijke aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna tref jij praktische specificaties (of check details over woonverzekering Beesel afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in dat geval de moeite. Deze mogelijke verzekering is er in het geval je van schade aan de glazen. Let op: zaken als een aquarium of iPhones worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). We spreken hier van kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een fotocamera en een kinderwagen. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs heb je al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Deinum

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een barst in het scherm of kosten op medisch gebied. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Let op: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen vergoeden bedragen van €1.550.000 tot wel €5.000.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,40 (per maand). Check ook Europeesche polis.

Rechtsbijstandverzekering Deinum
De polis rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij problemen op het werk of verhalen van schade. Daarbij is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn meerdere varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Module werk (bijv. conflict over jouw functie)
 • Module Wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies van de verzekeraars schommelen enorm (beginnend bij €27,45 tot €31,80 per maand in juli 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Deinum voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?