Woonverzekering Foxhol Opstal- en inboedelverzekering, al voor €8,95 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Via de vergelijkingstool stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Foxhol. Een woonverzekering is een combinatie van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos zowel jouw huis als inboedel. Woon je in een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle bekende verzekeraars waaronder BLG wonen en Turien en Co die schade als gevolg van inbraak, water, bliksem, storm vergoeden.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Foxhol mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Voorbeelden zijn schade door o.a. brand, vandalisme, inbraak, water, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. een stukke televisie. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als kristal en kostuums? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Foxhol? Begin direct met vandaag nog de verzekeringsvergelijker. In de regel doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket zie je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker is dit alles te combineren met reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als Aon Direct + Nationale Nederlanden hebben veel ervaring met soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Ellemeet verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Grip op de kosten

woonverzekering-foxhol


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Hoogezand-Sappemeer? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de carport zijn inclusief. Mede hiervoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Veel hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schade als stormschade of plundering. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een oververhitte frituurpan? Brand in de woning kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. doorbranden van apparatuur. Schade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Foxhol kan zomaar gebeuren. De Roemeense methode of een deur forceren, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade naar aanleiding van een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan de woninghandel je af met de opstalverzekering, en gestolen spullen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Extreme regenval / gesprongen leidingen. Een mogelijke schadepost is een kapotte koelkast. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Check jouw condities van de polis en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Incidenteel hebben we te maken met een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte gevel. Vaak is het schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico oplopend tot €510.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Foxhol
Meteen een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Hieronder vind je een handig stappenplan. Verzeker direct het huis in Foxhol zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als twee-onder-een-kapwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Foxhol

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Foxhol completer maken met diverse nuttige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder tref jij nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering De Lier afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze unieke modulestaat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: spiegels, aquaria of tablets dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Groningen). We spreken hier van eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld filmapparatuur + gitaar. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls heb jij ook een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Foxhol

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: krassen op de auto + ambulancevervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.450.000 tot ruim €4.100.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €4,10 per maand. Bekijk ook ZLM pakket.

Rechtsbijstandverzekering Foxhol
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld problemen op het werk en conflict na autoschade. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan meerdere opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een webshop)
 • Module werk (bijv. ontslag)
 • Wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer (denk aan geschil met een verzekeraar)

De maandelijkse premies schommelen nogal (startend vanaf €38,60 tot wel €30,90 per maand in mei 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Foxhol online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering