Woonverzekering Kerkrade Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €8,85 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van deze website ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Kerkrade. De woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Huur je? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier online alle grote aanbieders zoals Ditzo en Univé die schade als gevolg van storm, water, inbraak, vandalisme verzekeren.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Kerkrade juli 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Je bent gedekt tegen schade door o.a. diefstal, water, inbraak, brand, storm. Denk bijvoorbeeld aan een defecte TV. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als serviesgoed of petten? Er zijn in de basis 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Kerkrade? Start meteen met meteen de woonverzekeringstool. Meer en meer doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket tref je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals De Goudse en InShared hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Hurwenen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-kerkrade


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Kerkrade? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn afgedekt. Via deze verzekering kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. Alle grote hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor schadeposten als storm vanaf windkracht 7 en vandalisme. Bij een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of gaslekken? Brand rondom de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. roetschade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Kerkrade kan zomaar gebeuren. Flipperen of de babbeltruc, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost door inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan jouw huis handel je af d.m.v. de opstalpolis, en gestolen spullen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige regenval of een lekkende leiding. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare wasmachine. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd via de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de actuele polisvoorwaarden en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Af en toe hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapot zonnescherm. Doorgaans resulteert het in schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico die oploopt tot €435.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Kerkrade
Binnen een paar minuten een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Onderstaand tref je meer informatie. Verzeker vandaag nog jouw woning in Kerkrade zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld woonboerderij). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Kerkrade

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Kerkrade completer maken met diverse belangrijke aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand spot je aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Hartwerd afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie de moeite. Deze nieuwe polis staat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: spiegels, aquaria of tablets worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Wel is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Limburg). Hierbij gaat het dan om spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een mobiele telefoon & kleding. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht hebben jullie al een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Kerkrade

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en letselschade. Denk dan aan een deuk in de auto & fysiotherapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen vergoeden bedragen van €1.350.000 tot €4.450.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,05 (per maand). Check ook Independer afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Kerkrade
Het product rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. pensioenuitkering & als je iets overkomt in het verkeer. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn verschillende mogelijkheden.

 • Consument (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Werk & Inkomen (bijv. sociale wetgeving)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Module verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies zijn zeer wisselend (vanaf zo’n €33,65 t/m €27,45 per maand in juli 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Kerkrade op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering