Woonverzekering Oud Gastel Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €7,75 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van deze website vind je de beste woonverzekering voor bewoners van Oud Gastel. Zo’n woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Check en vergelijk hier alle populaire aanbieders zoals bijvoorbeeld ASR Verzekeringen en Independer die schade zoals vandalisme, water, inbraak, storm afdekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Oud Gastel mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door onder andere brand, vandalisme, water, storm, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte computer. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als aquarium en speelgoed? Er zijn in de basis 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Oud Gastel? Gebruik hiervoor à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders kiezen voor een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en duidelijk. In het verzekeringspakket zie je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als Ditzo en Independer hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Check ook: Olst verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-oud-gastel


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Halderberge? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen zijn afgedekt. Hierdoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als brand en schroeischade. Dankzij een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of brand in de schoorsteen? Brand kan iedereen overkomen. De kosten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld gevolgschade. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Oud Gastel kan ook jou gebeuren. De gaatjesboormethode of de hengelmethode, er zijn allerlei opties. Schade vanwege inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan jouw woning wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde bezittingen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine en een kapotte kit voeg. Typische schade is een onbruikbare vriezer. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Soms ondervinden we een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door ontbrekende dakpannen. Vaak betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een hoog eigen risico die oploopt tot €535.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Oud Gastel
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Hier tref je enkele handige tips. Verzeker meteen jouw onderkomen in Oud Gastel zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als flat). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle polissen die aansluiten op jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Oud Gastel

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Oud Gastel completer maken met een aantal praktische aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand check jij praktische info (of bekijk woonverzekering Montfoort afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze unieke polis verzekert bij gebroken glas. Goed om te weten: spiegels, aquaria of tablets dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een filmcamera + jouw golfspullen. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht bezit jij al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Oud Gastel

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en persoonlijk letsel. Onder andere vlekken op kleding + medische kosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen staan jou bij variërend van €950.000 tot €3.950.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €3,35 (per maand). Check ook Europeesche polis.

Rechtsbijstandverzekering Oud Gastel
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan conflict met een bank of geschil met de buren. Dan kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit meerdere opties.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woon-module (bijv. de hypotheek)
 • Verkeersconflicten (bijv. verkeersongeluk)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (vanaf €34,35 tot en met €35,00 p/maand in mei 2024). De premie komt tot stand door de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Oud Gastel voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?