Woonverzekering Leunen Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €7,80 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker vind je de beste woonverzekering voor jouw woning in Leunen. De woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos de woning én jouw inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Check en vergelijk hier alle populaire maatschappijen zoals bijvoorbeeld Bovag en Klaverblad die schade zoals bliksem, storm, vandalisme, water dekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Leunen april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door brand, diefstal, inbraak, vandalisme, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van een gestolen computer. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zaken die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals potten en hobby-artikelen? Op dit gebied zijn er drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Leunen? Gebruik hiervoor vandaag nog onze vergelijker! Meer en meer doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten nemen een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket tref je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als Europeesche + Nationale Nederlanden zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Kropswolde verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-leunen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Venray? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een volière zijn verzekerd. Op basis daarvan zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door hagelschade en brandblussing. Dankzij een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Blikseminslag of een gevallen strijkbout? Brand is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld brandschade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Leunen kan zomaar gebeuren. Flipperen of sloten hacken, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade naar aanleiding van een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning wordt afgehandeld middels de opstal, en afgenomen eigendommen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Omhoogkomend rioolwater / het stukvriezen van CV-buizen. Een mogelijke schadepost is defecte apparatuur. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd via de inboedel- of opstalverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Soms ondergaan wij een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Bijvoorbeeld door missende dakpannen. Doorgaans resulteert het in schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot om en nabij de €295.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Leunen
Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Hier ontdek je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Leunen moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (bijv. appartement). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Leunen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Leunen complementeren met een aantal nuttige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna lees je nuttige info (of bekijk woonverzekering Honselersdijk afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is dan het overwegen waard. Deze nieuwe dekkingstaat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: zaken als een aquarium of tablets worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Tevens is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Een notebook laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Limburg). Voorbeelden hiervan zijn attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een navigatieapparaat + drumstel. Let op oververzekering: misschien heb je al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Leunen

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en letselschade. Denk dan aan een deuk in de auto en ook kosten voor medicatie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.100.000 oplopend tot €4.750.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is er al vanaf €3,05 p/maand. Ga verder naar FBTO dekking.

Rechtsbijstandverzekering Leunen
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij salarisaanpassing & conflict na autoschade. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn een aantal verschillende varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woon-module (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. verhalen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (vanaf zo’n €26,40 tot wel €28,15 per maand in april 2024). De premie komt tot stand door de modules, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Leunen op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?