Woonverzekering Honselersdijk Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €6,55 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van deze website tref je de beste woonverzekering voor jouw woning in Honselersdijk. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk meteen alle populaire aanbieders zoals bijvoorbeeld FBTO en REAAL Verzekeringen die schade veroorzaakt door storm, water, bliksem, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Honselersdijk juli 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Je bent gedekt tegen schade door bijv. inbraak, storm, brand, diefstal, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte koelkast. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als aardewerk of warmtepomp? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Honselersdijk? Start meteen met vandaag nog de verzekeringsvergelijker. Meer en meer gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In zo’n verzekeringspakket tref je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel is dit alles te combineren met gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering. Verzekeraars als Ditzo en London Verzekeringen werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Hem verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-honselersdijk


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Westland? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuurtjes zijn verzekerd. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. Bijna alle hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als blikseminslag en diefstal. Via een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een kapotte koelkast? Brand is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. smeltschade. Schade van jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Honselersdijk kan zomaar gebeuren. Openwrikken of een cilinder afbreken, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost ten gevolge van diefstal dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis regel je via de opstalverzekering, en gestolen spullen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine en een lekkende leiding. Het gevolg kan zijn een onbruikbare droger. Meestal wordt deze schade gedekt d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de condities van de polis en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Af en toe ondergaan wij een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte ruiten. Meestal heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €550.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Honselersdijk
Meteen een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Onderstaand vind je een handig stappenplan. Verzeker meteen het huis in Honselersdijk zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld etagewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Honselersdijk

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Tip: men mag deze woonverzekering in Honselersdijk uitbreiden met verschillende nuttige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina vind je handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Gemert afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze additionele dekkingbetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Tip: een mooie spiegel en tablets worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Check in je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt een breed scale aan schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een iPhone laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas rode wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een tablet & een rollator. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs hebben jullie al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Honselersdijk

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Denk dan aan vlekken op kleding en ook kosten voor medicatie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag vanaf zo’n €950.000 oplopend tot €3.800.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,15 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Bovag dekking.

Rechtsbijstandverzekering Honselersdijk
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij medische fout en conflict met een autodealer. Dan is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. medische fout)
 • Werk & Inkomen (bijv. pensioenuitkering)
 • Woon-module (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeersconflicten (bijv. terugvorderen van schade)

De premies zijn zeer wisselend (vanaf zo’n €36,60 tot €31,30 per maand in juli 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op de modules, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Honselersdijk op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering