Woonverzekering De Moer Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €4,50 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in De Moer. Jouw woonverzekering is een pakket van een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier alle populaire verzekeraars als bijv. De Goudse en InShared die schade veroorzaakt door water, inbraak, storm, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in De Moer mei 2024

Via een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld vandalisme, diefstal, brand, inbraak, storm. Dit kan bijv. gaan om een kapotte laptop. De definitie van inboedel is alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als dranken en relaxfauteuil? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering De Moer? Begin direct met vandaag nog de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en transparant. In het verzekeringspakket zie je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als Centraal Beheer of Unigarant hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Bunde verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-de-moer


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Loon op Zand? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuur zijn afgedekt. Hierdoor zorg je voor lagere kosten als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. hagelschade en vandalisme. In het geval van een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een omgevallen lamp? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blikseminslag. Brandschade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in De Moer kan ook bij jou thuis gebeuren. Insluipen of openbreken openslaande deur, het kan op zoveel manieren. Schade vanwege diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis wordt afgehandeld middels de opstal, en ontvreemde eigendommen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot en een kapot aquarium. Je kunt dan denken aan schade als defecte apparatuur. Normaal gesproken wordt dit afgedekt via de inboedel/opstalverzekering. Download de condities van de polis om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we in Nederland een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Denk maar aan missende dakpannen. Doorgaans betreft het schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot wel €270.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in De Moer
Wil jij een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Op deze pagina stuit je op meer informatie. Verzeker à la minute het huis in De Moer zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld twee-onder-een-kapwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in De Moer

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Tip: jij mag de woonverzekering in De Moer nog persoonlijker maken met meerdere praktische aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna spot jij praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Banholt afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen geen gek idee. Deze mogelijke modulestaat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: spiegels en tablets tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze module verzekert een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een iPad en sieraden. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht bezit jij al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in De Moer

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan behang dat moet worden vervangen en ook therapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.100.000 oplopend tot €5.000.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,35 p/maand. Ga verder naar SNS pakket.

Rechtsbijstandverzekering De Moer
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij aankopen die niet geleverd zijn of geschil met de overheid over woonsituatie. In dat geval is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit meerdere pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomen & Werk (bijv. sociale wetgeving)
 • Woon-module (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer-module (bijv. geschil met een verzekeraar)

De maandelijkse premies zijn zeer wisselend (vanaf zo’n €24,75 tot €31,95 p/maand in mei 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op de modules, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering De Moer online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering