Woonverzekering Hijum Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €8,65 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Aan de hand van de vergelijkingstool achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Hijum. Het concept woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Huur je? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk meteen alle grote bedrijven als bijv. ASR Verzekeringen en Nederlanden van Nu die schade als gevolg van vandalisme, brand, inbraak, storm dekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Hijum juni 2024

Middels de inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Wat voor schade? Nou o.a. brand, storm, inbraak, vandalisme, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van beschadigingen aan het interieur. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op spullen als afwasmachine en haarföhn? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Hijum? Start vandaag nog de vergelijkingstool. In de regel doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In zo’n verzekeringspakket vind je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als Ditzo en Univé hebben veel ervaring met soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Heerlen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-hijum


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Leeuwarderadeel? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een 2e woning zijn afgedekt. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Veel van de hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen schadeposten als brand en vandalisme. In het geval van een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een brandende kaars of gaslekken? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld smeltschade. Schade aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Hijum kan iedereen gebeuren. Kerntrekken of hengelen, het kan op zoveel manieren. Schade n.a.v. diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken loopt via de opstal, en afgenomen eigendommen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Storm of bevroren leidingen. Typische schade is behang dat vervangen moet worden. In veel gevallen worden de kosten betaald met jouw opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Af en toe hebben we in Nederland een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door missende dakpannen. Meestal gaat het om schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een hoog eigen risico die oploopt tot €600.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Hijum
Moeiteloos een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Hierna tref je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Hijum probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn appartement). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die rijmen met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Hijum

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Hijum uitbreiden met verschillende interessante aanvullende modules. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand lees je handige info (of bekijk woonverzekering Garderen afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in dat geval aan te raden. Deze nieuwe modulestaat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: een mooie spiegel en smartphones tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een notebook laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een e-reader + drumstel. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs hebben jullie al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Hijum

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: besmeurde meubels en ook medische kosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten verzekeren een bedrag beginnend bij €1.550.000 tot ruim €4.500.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €2,95 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Huis In Eén Verzekeringen polis.

Rechtsbijstandverzekering Hijum
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij geschil over ouderlijk gezag & bij aankoop van een huis. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit verschillende modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomen & Werk (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woon-module (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een autodealer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (beginnend bij €32,20 t/m €33,60 p/maand in juni 2024). Deze prijs komt tot stand door de grootte van het pakket, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Hijum op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?