Woonverzekering Cromvoirt Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €9,70 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Via deze pagina achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Cromvoirt. Een woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle populaire maatschappijen als DAK en Nationale Nederlanden die schade door o.a. bliksem, inbraak, water, storm vergoeden.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Cromvoirt juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is o.a. diefstal, vandalisme, brand, inbraak, water. Dit kan bijv. gaan om schade aan keukenapparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die “los” staan in jouw woning. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals meubelen of cv-ketel? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Cromvoirt? Gebruik hiervoor vandaag nog de woonverzekeringstool. Vaak gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een dergelijk verzekeringspakket vind je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als Avéro Achmea of Univé verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Breezand verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-cromvoirt


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Vught? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als een volière zijn inclusief. Mede hiervoor kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. blikseminslag en poging tot inbraak. Bij een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een kapotte koelkast? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade van spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Cromvoirt kan ook jou gebeuren. Insluipen of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade ten gevolge van diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Storm en een kapotte kit voeg. Je kunt dan denken aan schade als een ondergelopen kelder. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed door de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Maar zelden ondervinden we een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte dakpannen. In veel gevallen betreft het schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een verhoogd eigen risico die oploopt tot €340.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Cromvoirt
Zonder problemen een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hierna bekijk je een aantal stappen. Verzeker direct de woning in Cromvoirt eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor recreatiewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle polissen die aansluiten op jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Cromvoirt

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Cromvoirt uitbreiden met meerdere praktische aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand doorzoek je bruikbare info (of bekijk woonverzekering Assendelft afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen de moeite. Deze additionele polis verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: spiegels, aquaria of tablets dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze module is er voor bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een spelcomputer en viool. Waak voor oververzekering: mogelijk bezit jij al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Cromvoirt

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een deuk in de auto of het eigen risico van de andere partij. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen bieden een dekking beginnend bij €1.550.000 tot ruim €3.950.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module heb je al vanaf €3,15 (betaling per maand). Wellicht interessant: Aegon pakket.

Rechtsbijstandverzekering Cromvoirt
De module rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan ontslag en conflict bij aankoop huis. Daarbij kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn meerdere pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met bedrijven)
 • Module werk (bijv. studiefinanciering)
 • Wonen (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer-module (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (startend vanaf €37,25 oplopend tot €30,95 per maand in juli 2024). Deze prijs komt tot stand door de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Cromvoirt afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?