Woonverzekering Assendelft Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €4,45 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van deze website stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Assendelft. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis + jouw eigendommen. Heb je een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier online alle grote verzekeraars als bijv. EAG Assuradeuren en Univé die schade zoals bliksem, brand, storm, water dekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Assendelft juli 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld brand, inbraak, vandalisme, water, storm. Dit kan bijv. gaan om schade aan de keuken. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zaken die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als levensmiddelen en overjassen? We onderscheiden drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Assendelft? Begin direct met meteen onze vergelijker! In veel gevallen werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket vind je meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker kan je dit combineren met autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Bovag + Nederlanden van Nu zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Check ook: Aerdenhout verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-assendelft


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Zaanstad? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een schuurtje zijn verzekerd. Hierdoor wordt je financieel ondersteund als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door aanrijding of aanvaring of schade door regen. In het geval van een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Roken in huis of een oververhitte elektrische deken? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Schade aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in Assendelft kan iedereen gebeuren. De gaatjesboormethode of een cilinder afbreken, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost naar aanleiding van diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken loopt met de opstalverzekering, en gestolen spullen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een overstroming en een kapotte leiding. Je kunt dan denken aan schade als defecte apparatuur. Meestal worden de kosten betaald met jouw opstal- of inboedelverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door beschadigde gevel. Doorgaans is het schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot circa €520.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Assendelft
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Hieronder stuit je op een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Assendelft moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (dit kan zijn villa). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Assendelft

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: men mag deze woonverzekering in Assendelft aanvullen met enkele interessante aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina bekijk je aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Winde afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is in dat geval geen gek idee. Deze unieke verzekering is er bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: spiegels, aquaria of mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Bekijk in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een fotocamera + kleding. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs hebben jullie al een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Assendelft

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schade aan spullen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn behang dat moet worden vervangen en ook kosten van een arts. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen staan jou bij beginnend bij €900.000 tot ruim €4.600.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,70 p/maand. Ga verder naar REAAL Verzekeringen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Assendelft
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Denk aan conflict over adoptie of verkeersongeluk. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit meerdere modules.

 • Consument (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Werk & Inkomen (bijv. sociale wetgeving)
 • Wonen (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer (bijv. verhalen van schade)

De premies per maand schommelen nogal (startend vanaf €24,00 tot wel €30,05 per maand in juli 2024). De premie wordt gebaseerd op het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Assendelft voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?