Woonverzekering Bolsward Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €9,70 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Dankzij de verzekeringsvergelijker stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Bolsward. Het concept woonverzekering is een pakket van een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig in een klap jouw eigendommen en huis. Woon je in een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Check en vergelijk hier alle grote partijen als bijv. Allsecur en OHRA die schade als gevolg van water, storm, brand, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Bolsward juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Dan kun je denken aan schade door onder andere brand, storm, inbraak, water, diefstal. Je kunt dan denken aan een gestolen laptop. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als meubelen of sportuitrusting? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Bolsward? Start meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders gaan voor een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en transparant. In jouw verzekeringspakket zie je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als Bruns ten Brink + Klaverblad hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Benneveld verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-bolsward


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Súdwest-Fryslân? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuurtjes zijn inbegrepen. Hierdoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. De meeste hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door storm en omvallen van bomen. Dankzij een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een gevallen strijkbout? Brand in huis kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. gevolgschade. Schade van jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Bolsward kan ook jou gebeuren. De afbreekmethode of hengelen, het kan op zoveel manieren. De kostenpost ten gevolge van inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen loopt via de opstal, de spullen die je kwijt bent lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een hoosbui / Een defecte vaatwasmachine. Je kunt last krijgen van onbruikbare apparatuur. Meestal worden dergelijke kosten vergoed middels de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zelden ondergaan wij een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte gevel. Vaak gaat het om schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €440.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Bolsward
Binnen een paar minuten een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Op deze pagina ontdek je enkele handige tips. Verzeker jouw jouw onderkomen in Bolsward moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als recreatiewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Bolsward

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: je kunt de woonverzekering in Bolsward aanvullen met enkele nuttige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop tref je aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Noord-Holland afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezevaak interessant. Deze nieuwe zekerheid staat garant in het geval je van schade aan de glazen. Voorwaarden: zaken als een aquarium of smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit frisdrank over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Het gaat hier om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een smartphone + jouw golfspullen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk heb je al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Bolsward

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schades van producten en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte tablet en geneeskundige zorg. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een dekking variërend van €1.450.000 tot €2.550.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,45 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Glasverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Bolsward
Het product rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij geschil met de werkgever en afgenomen rijbewijs. Daarbij is het prettig dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit verschillende opties.

 • Consumenten-module(bijv. erfenis)
 • Module werk (bijv. sociale wetgeving)
 • Woon-module (bijv. conflict met makelaar)
 • Module verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De maandelijkse premies schommelen enorm (vanaf €27,85 tot en met €31,75 per maand in juli 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Bolsward online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering