Woonverzekering Vragender Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €7,35 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Via de verzekeringsvergelijker vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Vragender. Jouw woonverzekering is een term voor een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos zowel jouw huis als inboedel. Woon je in een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Bekijk en vergelijk hier alle populaire aanbieders als Huis In Eén Verzekeringen en Independer die schade zoals bliksem, inbraak, storm, water dekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Vragender juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door brand, water, vandalisme, storm, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan een defecte wasmachine. De definitie van inboedel is alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op spullen als tafelbestek en petten? We onderscheiden een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Vragender? Gebruik hiervoor direct de woonverzekeringstool. In veel gevallen werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket tref je meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals Generali en Univé verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Veenendaal verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-vragender


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Oost Gelre? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw tuinhuisje zijn inclusief. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. Veel hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door storm vanaf windkracht 7 of brandblussing. Via een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Roken in huis of een omgevallen lamp? Brand in huis is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een inbraak in Vragender is altijd een risico. De takjesmethode of de babbeltruc, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade naar aanleiding van diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis gaat met de opstalverzekering, en gestolen spullen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige regenval of een kapot waterbed. Typische schade is onbruikbare apparatuur. Meestal worden dergelijke kosten vergoed via de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de actuele polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Soms ondervinden we een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte schoorsteen. Doorgaans resulteert het in schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €370.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Vragender
Zonder problemen een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Hier tref je een aantal stappen. Verzeker direct jouw woning in Vragender gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. etagewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die rijmen met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Vragender

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Vragender completer maken met extra handige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna doorzoek jij nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Sprang-Capelle afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen de moeite. Deze nieuwe modulestaat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: spiegels, aquaria of tablets worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Logischerwijs geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een kop koffie over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur + een gehoorapparaat. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk hebben jullie al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Vragender

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en schade aan personen. Je kunt denken aan een vlek in de vloer + geneesmiddelen. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.300.000 tot wel €4.200.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module is beschikbaar vanaf €2,55 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Nationale Nederlanden.

Rechtsbijstandverzekering Vragender
Het product rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflicten consumentenaankopen of conflict bij aankoop huis. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn een aantal verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. erfenis)
 • Module werk (bijv. pensioenen)
 • Woon-module (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict na autoschade)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (vanaf €27,10 oplopend tot €25,15 per maand in juli 2024). De premie komt tot stand door het type verzekering, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Vragender voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?