Woonverzekering Westkapelle Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €7,55 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool vind je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Westkapelle. Zo’n woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Check en vergelijk hier alle populaire maatschappijen waaronder BLG wonen en Interpolis die schade door bijvoorbeeld water, brand, inbraak, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Westkapelle juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld storm, diefstal, water, inbraak, brand. Je kunt dan denken aan een kapotte TV. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals platenspeler en relaxfauteuil? Op dit gebied zijn er drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Westkapelle? Start vandaag nog de vergelijkingstool. In de regel doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket tref je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens neemt men hierbij ook motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als Huis In Eén Verzekeringen of Univé bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Wanssum verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-westkapelle


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Veere? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn afgedekt. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Via een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen schadeposten als schade door wateroverlast en schroeischade. Bij een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een smerige schoorsteen? Brand in huis is altijd een risico. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. brandschade. Brandschade aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Westkapelle is altijd een risico. De Flippermethode of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost naar aanleiding van diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan het huis wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en gestolen bezittingen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Veel neerslag en een kapotte leiding. Het gevolg kan zijn onbruikbare meubels. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de condities van de polis om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Sporadisch ondervinden we een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan missende dakpannen. In veel gevallen resulteert het in schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico tot wel €460.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Westkapelle
Vandaag nog een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Hierna vind je meer informatie. Verzeker vandaag nog jouw woning in Westkapelle eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als grachtenpand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Westkapelle

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: jij mag de woonverzekering in Westkapelle complementeren met additionele nuttige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand vind je nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Tinte afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezeaan te raden. Deze mogelijke verzekering staat garant bij gebroken glas. Advies: spiegels, aquaria of iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zeeland). Voorbeelden hiervan zijn spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een navigatieapparaat + een muziekinstrument. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs heb je al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Westkapelle

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een vlek op een meubel en ook therapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een dekking beginnend bij €1.150.000 tot ruim €2.700.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €3,85 (per maand). Check ook Allianz polis.

Rechtsbijstandverzekering Westkapelle
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij studiefinanciering & bouw- en verbouwgeschillen. Dan wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomensconflicten (bijv. bijstandsuitkering)
 • Module Wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies schommelen nogal (vanaf €27,80 oplopend tot €24,50 p/maand in juni 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Westkapelle afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering