Woonverzekering Veenendaal Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €5,50 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Veenendaal. Zo’n woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig in een klap jouw eigendommen en huis. Huur je? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier online alle populaire maatschappijen als Huis In Eén Verzekeringen en Polis Direct die schade als gevolg van storm, brand, inbraak, vandalisme dekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Veenendaal april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Voorbeelden zijn schade door bijv. inbraak, water, storm, vandalisme, diefstal. Dit kan bijv. gaan om schade aan muziekinstrumenten. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die “los” staan in jouw woning. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als potten en koffers? Op dit gebied zijn er 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Veenendaal? Start meteen de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket tref je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker kan je dit combineren met autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Allianz of Interpolis zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Tjalhuizum verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-veenendaal


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Veenendaal? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als een volière zijn inclusief. Via deze verzekering wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als brand en schroeischade. Via een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of keukenbrand? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Brandschade aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Veenendaal is niet leuk, maar kan gebeuren. De afbreekmethode of Lock picking, het kan op zoveel manieren. Jouw schade n.a.v. een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen handel je af via de opstalverzekering, en ontvreemde spullen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een hoosbui of een kapotte kit voeg. Een mogelijke schadepost is schade aan het dak. Doorgaans worden de kosten betaald met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw voorwaarden van de polis en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Bijvoorbeeld door kapotte ruiten. Veelal heeft dat te maken met schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een hoog eigen risico tot wel €670.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Veenendaal
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Onderstaand ontdek je een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw onderkomen in Veenendaal eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn twee-onder-een-kapwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Veenendaal

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Advies: jij mag de woonverzekering in Veenendaal complementeren met additionele belangrijke aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina bekijk jij handige tips (of klik door naar: woonverzekering Sinderen afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is dan de moeite. Deze unieke zekerheid verzekert in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: een mooie spiegel en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor een breed scale aan schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Utrecht). We spreken hier van spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een e-reader en een rollator. Pas op voor oververzekeren: wellicht hebben jullie al een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Veenendaal

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan personen. Onder andere vlekken op kleding of ziekenhuiskosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze producten bieden een verzekerd bedrag van €1.400.000 tot €4.850.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,50 (betaling per maand). Wellicht interessant: FBTO dekking.

Rechtsbijstandverzekering Veenendaal
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met de gemeente en conflict na autoschade. Daarbij kan het prettig zijn dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit meerdere modules.

 • Consument & wonen (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomen & Werk (bijv. bij ontslag)
 • Woonconflicten (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (vanaf zo’n €30,30 tot en met €24,45 per maand in april 2024). Het tarief komt tot stand door de modules, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Veenendaal op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?