Woonverzekering Nieuwendijk Opstal- en inboedelverzekering, al voor €8,80 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van onze vergelijker vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Nieuwendijk. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Beschik je over een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier online alle populaire maatschappijen zoals bijvoorbeeld Delta Lloyd en Lancyr die schade als gevolg van brand, storm, inbraak, vandalisme vergoeden.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Nieuwendijk april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld vandalisme, storm, inbraak, brand, diefstal. Je kunt dan denken aan een defecte koelkast. Met inboedel bedoelen we alle spullen die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als fornuis en sjaals? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Nieuwendijk? Begin direct met direct de verzekeringsvergelijker. In de regel doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders nemen een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een dergelijk verzekeringspakket vind je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel kan je dit combineren met ongevallenverzekering, reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als De Goudse + Nederlanden van Nu zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Monster verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-nieuwendijk


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Werkendam? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals een tweede woning zijn verzekerd. Mede hiervoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door schade door wateroverlast en brandblussing. In het geval van een allrisk polis is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een oververhitte frituurpan? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Nieuwendijk is altijd een risico. Gaatjes boren of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost n.a.v. diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan jouw woning wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een overstroming en een lek waterbed. Typische schade is een onbruikbare vriezer. Doorgaans worden de kosten betaald via de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Af en toe ondervinden we een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. missende dakpannen. In veel gevallen resulteert het in schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €585.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Nieuwendijk
Vandaag nog een woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Hierna ontdek je een handig stappenplan. Verzeker jouw het huis in Nieuwendijk gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor vrijstaand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Nieuwendijk

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Nieuwendijk uitbreiden met verschillende nuttige aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder lees jij handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Leuth afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is dan de moeite. Deze nieuwe moduleverzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: zaken als een aquarium of iPhones zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle denkbare schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Tevens is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit frisdrank over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een mobiele telefoon of gitaar. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs beschik je al over een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Nieuwendijk

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schades van producten en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een kapotte laptop + medische kosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.350.000 tot ruim €4.850.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €2,55 (per maand). Check ook Nederlanden van Nu dekking.

Rechtsbijstandverzekering Nieuwendijk
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. pensioenen en conflict met de bank. Daarbij is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 varianten.

 • Consumenten-module(bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen & Werk (bijv. salarisaanpassing)
 • Woon-module (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer (denk aan schade of letsel in verkeer)

De maandelijkse premies verschillen nogal (vanaf circa €28,25 tot €24,40 per maand in april 2024). Het tarief komt tot stand door het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Nieuwendijk op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?