Woonverzekering Nieuwerkerk Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €9,35 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Met behulp van deze pagina tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Nieuwerkerk. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle populaire aanbieders als bijv. FBTO en London Verzekeringen die schade door bijvoorbeeld inbraak, storm, water, brand dekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Nieuwerkerk juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Schade die wordt gedekt is bijv. brand, vandalisme, water, inbraak, storm. Dit kan bijv. gaan om een defecte wasmachine. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die “los” staan in jouw woning. Spullen die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als uurwerken en dressoir? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Nieuwerkerk? Begin direct met meteen de vergelijkingstool. In veel gevallen werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket vind je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker kan je dit combineren met ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Aanbieders als Allianz en London Verzekeringen faciliteren zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Mook verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-nieuwerkerk


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Schouwen-Duiveland? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een volière zijn inbegrepen. Via deze verzekering zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Veel hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door bliksem of schade door regen. Via een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een schoorsteenbrand? Brand in huis kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blusschade. Schade aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Nieuwerkerk is altijd een risico. Flipperen of een cilinder afbreken, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade n.a.v. diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan jouw woning wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en gestolen spullen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Extreme regenval of een kapot waterbed. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte koelkast. In de regel worden dergelijke kosten vergoed door de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte regengoot. Vaak betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot circa €490.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Nieuwerkerk
Direct een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Hieronder tref je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog het huis in Nieuwerkerk moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als de all risk verzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor hoekwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Nieuwerkerk

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Tip: men mag deze woonverzekering in Nieuwerkerk aanvullen met een paar nuttige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna lees je bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Leveroy afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie de moeite. Deze additionele dekkingverzekert in het geval je van schade aan de glazen. Voorwaarden: spiegels, aquaria of mobiele telefoons tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een iPhone laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zeeland). Het gaat hier om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan filmapparatuur en een gehoorapparaat. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht bezit jij al een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Nieuwerkerk

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een deuk in de auto + medische kosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Polissen verzekeren een bedrag vanaf €1.550.000 oplopend tot €5.000.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is er al vanaf €2,75 (betaling per maand). Wellicht interessant: Polis Direct dekking.

Rechtsbijstandverzekering Nieuwerkerk
Het product rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan studiefinanciering of geschil met een verzekeraar. In dat geval is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan meerdere modules.

 • Consument & wonen (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Module werk (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer-module (bijv. verhalen van schade)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (startend vanaf €24,95 tot en met €36,15 per maand in juni 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Nieuwerkerk op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering