Woonverzekering Leveroy Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €5,15 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van de vergelijkingstool stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Leveroy. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw spullen en jouw huis. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Check en vergelijk hier alle populaire bedrijven waaronder Allianz en InShared die schade door bijvoorbeeld inbraak, brand, water, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Leveroy mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door brand, diefstal, storm, vandalisme, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van een beschadigde vloer. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals platenspeler of warmtepomp? Op dit gebied zijn er drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Leveroy? Gebruik hiervoor meteen de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een verzekeringspakket tref je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel neemt men hierbij ook rechtsbijstand, huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering. Verzekeringsbedrijven als ABN AMRO + Lancyr zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Kwadendamme verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-leveroy


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Nederweert? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals de garage zijn verzekerd. Daardoor kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Alle grote hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door blikseminslag en diefstal. Via een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een smerige schoorsteen? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blikseminslag. Brandschade aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Leveroy kan iedereen gebeuren. Flipperen of een deur forceren, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt door inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen loopt via de opstalverzekering, en ontvreemde spullen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Storm of gesprongen leidingen. Het gevolg kan zijn vochtplekken op de buur. Gewoonlijk worden de kosten betaald met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Heel soms hebben we te maken met een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Bijvoorbeeld door een kapot dak. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €410.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Leveroy
Binnen een paar minuten een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hierna tref je bruikbare info. Verzeker direct jouw woning in Leveroy moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. villa). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Leveroy

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Tip: je kunt de woonverzekering in Leveroy completer maken met meerdere belangrijke aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand lees je praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Hooge Mierde afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze additionele polis verzekert in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: aquaria, spiegels en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Limburg). Hierbij gaat het dan om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een smartphone of een rollator. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk heb jij ook een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Leveroy

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schades van producten en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: vlekken op kleding en smartengeld. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen bieden een dekking beginnend bij €900.000 tot €3.250.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,50 (per maand). Check ook InShared dekking.

Rechtsbijstandverzekering Leveroy
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld pensioenen of verhalen van schade. Daarbij is het prettig dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn allerlei mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woon-module (bijv. de hypotheek)
 • Verkeersconflicten (bijv. terugvorderen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (vanaf zo’n €28,35 t/m €35,10 p/maand in mei 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Leveroy online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering