Woonverzekering Doldersum Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €6,25 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Doldersum. De woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle erkende maatschappijen als ANWB en Nederlanden van Nu die schade door bijvoorbeeld vandalisme, water, inbraak, bliksem verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Doldersum mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Je bent gedekt tegen schade door o.a. vandalisme, inbraak, brand, water, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte wasmachine. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als kamerplanten of wasdroger? Er zijn in de basis 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Doldersum? Begin direct met direct de woonverzekeringstool. In veel gevallen werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders nemen een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket zitten vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als DAK en Interpolis zijn expert op het gebied van dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: De Punt verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-doldersum


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Westerveld? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade door inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een schuurtje zijn inclusief. Op die manier zul je veel financiële compensatie krijgen als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schade als waterschade en vandalisme. Bij een all-risk polisis bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een defecte magnetron? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kostenposten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een huisbraak in Doldersum is altijd een risico. De afbreekmethode of de babbeltruc, er zijn allerlei opties. Schade door inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken loopt d.m.v. de opstalpolis, en gestolen bezittingen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Storm / Een lekkende vaatwasser. Je kunt last krijgen van defecte apparatuur. In de regel worden de kosten betaald middels de opstal/inboedelverzekering. Download de voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Zo nu en dan ondergaan wij een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Bijvoorbeeld door scheuren in het metselwerk. Doorgaans resulteert het in schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot om en nabij de €280.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Doldersum
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Op deze pagina bekijk je enkele handige tips. Verzeker meteen jouw woning in Doldersum moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn recreatiewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Doldersum

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Doldersum uitbreiden met additionele praktische aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina tref jij aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Biddinghuizen afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is dan geen gek idee. Deze unieke zekerheid staat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: spiegels en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Wel wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over een meubel van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Drenthe). Het gaat hier om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een filmcamera en sieraden. Pas op voor oververzekeren: dikwijls hebben jullie al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Doldersum

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Onder andere een vlek op een meubel en ook geneesmiddelen. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een dekking vanaf €1.300.000 oplopend tot €2.700.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,35 (per maand). Check ook Generali dekking.

Rechtsbijstandverzekering Doldersum
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Denk aan conflict met werkgever of geschil met de buren. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden enkele varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. studiefinanciering)
 • Module Wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De maandelijkse premies variëren significant (vanaf zo’n €30,55 tot wel €27,60 per maand in mei 2024). Het bedrag komt tot stand door de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Doldersum voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering