Woonverzekering De Punt Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €7,45 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij deze pagina stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in De Punt. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier alle populaire maatschappijen als Aegon en nowGo die schade als gevolg van bliksem, vandalisme, water, brand afdekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in De Punt juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door storm, inbraak, brand, vandalisme, water. Denk bijvoorbeeld aan een defecte computer. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als vazen en geyser/boiler? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering De Punt? Start à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket zie je regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel is dit alles te combineren met brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als ANWB en nowGo verkopen eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Bunschoten-Spakenburg verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-de-punt


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Tynaarlo? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als een schuurtje zijn inbegrepen. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door bliksem of rook. Dankzij een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een gevallen strijkbout? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Schade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in De Punt kan ook jou gebeuren. Gaatjes boren of openbreken openslaande deur, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade n.a.v. diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan de woningwordt afgehandeld middels de opstal, en ontvreemde zaken worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan de dakgoot en een lekkende kraan. Het gevolg kan zijn laminaat dat moet worden vervangen. Doorgaans wordt deze schade gedekt d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de condities van de polis om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Een enkele keer ondervinden we een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapot zonnescherm. Veelal heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een hoger eigen risico die oploopt tot €550.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in De Punt
Binnen een paar minuten een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hierna ontdek je enkele handige tips. Verzeker meteen jouw huis in De Punt eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als de all risk verzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor studio). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in De Punt

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Advies: je kunt de woonverzekering in De Punt aanvullen met meerdere nuttige aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder check jij handige info (of bekijk woonverzekering Barchem afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen de moeite. Deze nieuwe modulebetaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: zaken als een aquarium of tablets tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een laptop laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas cola over een meubel van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Drenthe). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een smartphone + een muziekinstrument. Pas op voor oververzekeren: mogelijk heb je al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in De Punt

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: een vlek op een meubel of smartengeld. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.200.000 tot zo’n €3.650.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €3,60 (per maand). Check ook Univé pakket.

Rechtsbijstandverzekering De Punt
De module rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij erfenis & erfafscheidingen e.d.. In dat geval is het belangrijk dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden enkele pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. geschillen binnen de familie)
 • Module werk (bijv. problemen op het werk)
 • Module Wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis lopen sterk uiteen (vanaf €36,80 tot en met €30,60 p/maand in juli 2024). Deze prijs komt tot stand door het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering De Punt vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering