Woonverzekering s Gravenmoer Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €4,05 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van s Gravenmoer. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle bekende aanbieders waaronder BLG wonen en Reaal die schade als gevolg van brand, bliksem, water, storm dekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in s Gravenmoer juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Dan kun je denken aan schade door bijv. vandalisme, water, storm, diefstal, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan kapotte meubels. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als oven en servies? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering s Gravenmoer? Begin direct met meteen de verzekeringsvergelijker. Meer en meer gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een verzekeringspakket tref je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als Allsecur of Interpolis bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Check ook: Renkum verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-s-gravenmoer


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Dongen? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een tweede woning zijn inclusief. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. De meeste hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij schadeposten als windstormen (vanaf windracht 7) en vandalisme. Meer zekerheid? Met een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een defect strijkapparaat? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. De kostenposten zijn vaak enorm. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in s Gravenmoer kan iedereen gebeuren. De takjesmethode of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade vanwege een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen handel je af via de opstal, en afgenomen eigendommen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een flinke regenbui of een gesprongen waterleiding. Een mogelijke schadepost is schade aan de vloer. Doorgaans wordt deze schade gedekt middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zelden hebben we in Nederland een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Denk maar aan een kapot dak. Doorgaans is het schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot wel €380.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in s Gravenmoer
Moeiteloos een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Op deze pagina stuit je op enkele handige tips. Verzeker direct de woning in s Gravenmoer gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn flat). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in s Gravenmoer

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: je kunt jouw woonverzekering in s Gravenmoer uitbreiden met een aantal nuttige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand check je praktische info (of bekijk woonverzekering Onstwedde afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezeaan te raden. Deze mogelijke modulestaat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: zaken als een aquarium of smartphones zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Lees je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module dekt vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • de hond maakt iets kapot
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur of sportuitrusting. Pas op voor oververzekeren: misschien heb jij ook een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering s Gravenmoer

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Denk dan aan een kapotte telefoon + geneeskundige zorg. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules verzekeren een bedrag vanaf €1.300.000 oplopend tot €4.400.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,95 per maand. Bekijk ook Centraal Beheer pakket.

Rechtsbijstandverzekering s Gravenmoer
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan tuchtzaken en conflict na autoschade. In dat geval kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit grofweg 4 modules.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomensconflicten (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woon-module (bijv. de hypotheek)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een automobilist)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (vanaf circa €29,90 t/m €33,65 per maand in juli 2024). Het tarief hangt af van de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering s Gravenmoer afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering