Woonverzekering Bingelrade Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €4,60 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Dankzij deze website ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Bingelrade. Zo’n woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier online alle grote partijen als Allsecur en Verzekeruzelf.nl die schade door o.a. brand, inbraak, storm, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Bingelrade juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is bijv. storm, diefstal, water, brand, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte TV. De definitie van inboedel is alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als gordijnrails en sjaals? Op dit gebied zijn er drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Bingelrade? Start direct de vergelijkingstool. Vaak gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket tref je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel sluit je dit tezamen af met doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand. Verzekeringsbedrijven als Ditzo of InShared hebben veel ervaring met dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Bathmen verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-bingelrade


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Onderbanken? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuurtjes zijn inbegrepen. Op die manier wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van schade. Alle grote hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Via een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door windstormen (vanaf windracht 7) of olie. Dankzij een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een defecte magnetron? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Brandschade aan jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Bingelrade kan zomaar gebeuren. De afbreekmethode of de babbeltruc, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade naar aanleiding van inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen gaat via de opstal, en ontvreemde spullen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een hoosbui en een lekkende kraan. Een mogelijke schadepost is een kapotte vriezer. Meestal worden de kosten betaald door de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de laatste polisvoorwaarden om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Incidenteel ondervinden we een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door een kapotte schoorsteen. Doorgaans is het schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €280.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Bingelrade
Moeiteloos een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Hieronder tref je bruikbare info. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Bingelrade probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor woonboerderij). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die matchen met jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Bingelrade

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Bingelrade nog persoonlijker maken met enkele belangrijke aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop lees jij aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Zuidveen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen de moeite. Deze additionele zekerheid verzekert bij gebroken glas. Tip: zaken als een aquarium of smartphones worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle denkbare schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst rode wijn over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Limburg). Het betreft hier spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een mobiele telefoon en sieraden. Let op oververzekering: mogelijkerwijs heb je al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Bingelrade

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schades van producten en schade aan personen. Onder andere een onbruikbare bank en het eigen risico van de andere partij. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten staan jou bij vanaf €1.150.000 tot €3.300.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,95 (betaling per maand). Wellicht interessant: Europeesche dekking.

Rechtsbijstandverzekering Bingelrade
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Denk aan conflict over jouw functie & conflict met een schadehersteller. Daarbij kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn meerdere modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict met het UWV)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer (denk aan afgenomen rijbewijs)

De premies van de verzekeraars variëren significant (startend vanaf €37,15 tot wel €33,05 per maand in juli 2024). De premie vindt zijn grondslag in het type verzekering, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Bingelrade op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering