Woonverzekering Ossenisse Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €8,90 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van onze vergelijker tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Ossenisse. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis, maar ook de spullen in huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle erkende bedrijven als Aon Direct en Interpolis die schade door o.a. bliksem, water, vandalisme, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Ossenisse juli 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door diefstal, inbraak, storm, water, brand. Denk bijvoorbeeld aan een stukke televisie. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als verlichtingsornamenten en petten? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Ossenisse? Open meteen de woonverzekeringstool. Meer en meer gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket vind je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms sluit je dit tezamen af met doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering. Aanbieders als Aegon en Verzekeruzelf.nl werken met deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Oldeholtwolde verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-ossenisse


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Hulst? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn gedekt. Mede hiervoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Bekende hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door blikseminslag en brandblussing. Bij een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of vlam in de pan? Brand kan iedereen overkomen. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld smeltschade. Brandschade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Ossenisse kan zomaar gebeuren. Flipperen of een cilinder afbreken, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt ten gevolge van diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan jouw woning handel je af via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval / loslatende kit. Typische schade is een onbruikbare wasmachine. In de regel wordt deze schade gedekt met jouw inboedel/opstalverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. missende dakpannen. Meestal resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €680.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Ossenisse
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Onderstaand stuit je op enkele handige tips. Verzeker vandaag nog jouw huis in Ossenisse probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld flat). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Ossenisse

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Ossenisse completer maken met verschillende nuttige aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna vind jij handige tips (of klik door naar: woonverzekering Moergestel afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is dan het overwegen waard. Deze mogelijke zekerheid is er in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: spiegels en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Een Macbook laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zeeland). Voorbeelden hiervan zijn spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een fotocamera of jouw golfspullen. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs hebben jullie al een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Ossenisse

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan behang dat moet worden vervangen en ook ziekenvervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.050.000 tot wel €4.800.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,25 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: BLG wonen polis.

Rechtsbijstandverzekering Ossenisse
Het product rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij een product dat je gekocht hebt of als je iets overkomt in het verkeer. Hierbij kan het prettig zijn dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden een aantal verschillende opties.

 • Consument & wonen (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen (bijv. reorganisatie)
 • Module Wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Module verkeer (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (vanaf €37,35 tot €26,85 p/maand in juli 2024). Het bedrag hangt af van de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Ossenisse op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering