Woonverzekering Vlieland Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €9,30 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Met behulp van onze vergelijker ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Vlieland. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Heb je een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier alle bekende aanbieders zoals Ditzo en Independer die schade door o.a. water, inbraak, bliksem, vandalisme vergoeden.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Vlieland juli 2024

Met een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Dan kun je denken aan schade door o.a. water, brand, vandalisme, diefstal, storm. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte laptop. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als computers en laptop? Op dit gebied zijn er drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Vlieland? Start meteen met à la minute’de woonverzekeringstool. Meer en meer werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten nemen een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket zitten meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals Centraal Beheer en London Verzekeringen hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Check ook: Ulicoten verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-vlieland


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Vlieland? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade door brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn verzekerd. Op basis daarvan zorg je voor lagere kosten als je woning iets overkomt. De meeste hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Via een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door brand en omvallen van bomen. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een defecte magnetron? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel zijn niet mals. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schade door ontploffing. Schade van spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Vlieland is altijd een risico. De gaatjesboormethode of Lock picking, het kan op zoveel manieren. De kostenpost n.a.v. inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis regel je middels de opstal, en gestolen spullen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkend dag en een lekkende leiding. Het gevolg kan zijn defecte apparatuur. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd met jouw opstal- of inboedelverzekering. Check jouw polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Soms hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Bijvoorbeeld door kapotte ruiten. Veelal resulteert het in schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico tot circa €380.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Vlieland
Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Hieronder vind je bruikbare info. Verzeker vandaag nog het huis in Vlieland eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor woonboerderij). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Vlieland

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Advies: men mag deze woonverzekering in Vlieland complementeren met meerdere praktische aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop tref jij bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Snelrewaard afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is in dat geval vaak interessant. Deze additionele dekkingbetaalt uit bij gebroken glas. Voorwaarden: spiegels, aquaria of tablets tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle schades. Dus ook schades van eigen hand. Tevens gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Het betreft hier bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een navigatieapparaat en viool. Let op oververzekering: mogelijkerwijs bezit jij al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Vlieland

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en letselschade. Voorbeelden zijn een onbruikbare bank en ook ambulancevervoer. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Polissen staan jou bij variërend van €1.300.000 tot €3.650.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is al af te sluiten vanaf €3,50 (per maand). Check ook Avéro Achmea.

Rechtsbijstandverzekering Vlieland
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict over erfenis of geschil met een verzekeraar. Dan kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan een aantal verschillende pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen & Werk (bijv. bij ontslag)
 • Module Wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer-module (bijv. verhalen van schade)

De premies variëren significant (startend vanaf €32,55 tot wel €36,65 per maand in juli 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Vlieland vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering