Woonverzekering Wijckel Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €8,35 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van onze vergelijker vind je de beste woonverzekering voor bewoners van Wijckel. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle bekende bedrijven zoals FBTO en Reaal die schade als gevolg van storm, bliksem, vandalisme, water verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Wijckel juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door brand, water, diefstal, inbraak, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om een gestolen laptop. Onder inboedel verstaan we alle spullen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als grammofoonplaten en gereedschap? Op dit gebied zijn er drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Wijckel? Begin direct met vandaag nog de verzekeringsvergelijker. Meer en meer werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket tref je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als ABN AMRO en ZLM faciliteren deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Wateringen verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-wijckel


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in De Friese Meren? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de carport zijn afgedekt. Daardoor zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Bijna alle hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door schade door wateroverlast of omvallen van bomen. Via een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een oververhitte frituurpan? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Schade van jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Wijckel is altijd een risico. De afbreekmethode of openbreken van deur of raam, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade naar aanleiding van inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen loopt d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde bezittingen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Lekkage aan het dak en een lek waterbed. Je kunt dan denken aan schade als defecte apparatuur. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt door de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de voorwaarden van de polis en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Incidenteel ondergaan wij een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Denk maar aan missende dakpannen. Meestal is het schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot wel €335.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Wijckel
Zonder problemen een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Onderstaand stuit je op bruikbare info. Verzeker à la minute jouw huis in Wijckel probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld grachtenpand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die rijmen met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Wijckel

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Wijckel aanvullen met extra belangrijke aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna lees je praktische details (of bezoek info over woonverzekering Tull en ’t Waal afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen geen gek idee. Deze unieke modulestaat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Let op: aquaria, spiegels en tablets worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Het gaat hier om eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een mobiele telefoon en een kinderwagen. Pas op voor oververzekeren: wellicht bezit jij al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Wijckel

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en letselschade. Je kunt denken aan vlekken op kleding of ziekenhuisverblijf. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag beginnend bij €1.150.000 tot €2.850.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis sluit je af vanaf €2,60 per maand. Bekijk ook Independer polis.

Rechtsbijstandverzekering Wijckel
De rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan conflict met bedrijven en terugvorderen van schade. Daarbij is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan meerdere opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen (bijv. conflict met het UWV)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeersconflicten (bijv. verkeersongeluk)

De premies zijn zeer wisselend (beginnend bij €37,60 oplopend tot €35,85 per maand in juni 2024). De prijs hangt af van het type verzekering, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Wijckel op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering