Woonverzekering Tull en 't Waal Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €5,80 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij onze vergelijker vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Tull en ’t Waal. Jouw woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw spullen en jouw huis. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier online alle grote verzekeraars waaronder Bruns ten Brink en Interpolis die schade als gevolg van bliksem, water, inbraak, brand verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Tull en ’t Waal mei 2024

Middels de inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door onder andere inbraak, storm, vandalisme, brand, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van een stukke koelkast. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als verlichtingsornamenten of bank? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Tull en ’t Waal? Open meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket tref je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel is dit alles te combineren met rechtsbijstand, huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering. Verzekeraars als ANWB + Reaal hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: t Haantje verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-tull-en-t-waal


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Houten? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als tuinhuisje zijn gedekt. Via deze verzekering zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Veel van de hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. storm of diefstal. Via een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een kapotte koelkast? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Brandschade aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Tull en ’t Waal kan zomaar gebeuren. De Flippermethode of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt ten gevolge van diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken loopt middels de opstal, en ontvreemde spullen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een hoosbui of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Een mogelijke schadepost is kapotte apparatuur. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd door de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de condities van de polis en check in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Heel soms ondergaan wij een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn scheuren in het metselwerk. In veel gevallen is het schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €440.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Tull en ’t Waal
Snel een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Hier vind je een aantal stappen. Verzeker meteen het huis in Tull en ’t Waal probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn recreatiewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Tull en ’t Waal

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Tull en ’t Waal completer maken met verschillende praktische aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina tref je bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Scheerwolde afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezeaan te raden. Deze nieuwe polis betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: een mooie spiegel en tablets tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades van eigen hand. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Utrecht). Hierbij gaat het dan om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een e-reader + kleding. Let op oververzekering: mogelijk beschik je al over een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Tull en ’t Waal

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en letselschade. Voorbeelden zijn een kapotte tablet en kosten op medisch gebied. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen bieden een dekking vanaf €1.400.000 tot zo’n €4.050.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,35 p/maand. Ga verder naar De Goudse polis.

Rechtsbijstandverzekering Tull en ’t Waal
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Denk aan een product dat je gekocht hebt & conflict over reparatie auto. In dat geval is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn allerlei modules.

 • Consumenten-module(bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen (bijv. conflict met het UWV)
 • Woon-module (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (vanaf €33,60 tot wel €37,35 per maand in mei 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Tull en 't Waal voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering