Woonverzekering t Haantje Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €4,10 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Met behulp van onze vergelijker stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in t Haantje. Een woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw spullen en jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier online alle erkende aanbieders als Generali en Independer die schade zoals brand, water, vandalisme, storm verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in t Haantje april 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door storm, diefstal, water, inbraak, brand. Je kunt dan denken aan een kapotte televisie. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als stoffering en haarföhn? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering t Haantje? Start meteen met vandaag nog onze vergelijker! Meestal doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een dergelijk verzekeringspakket zie je meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals HEMA + Lancyr hanteren deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Spanbroek verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-t-haantje


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Coevorden? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen zijn gedekt. Via deze verzekering zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door windstormen (vanaf windracht 7) of rook. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of spelen met vuur? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn niet mals. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Brandschade aan spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in t Haantje kan ook bij jou thuis gebeuren. Kerntrekken of Lock picking, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost ten gevolge van diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan jouw huis gaat via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige sneeuwval en Een kapotte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare koelkast. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd met jouw opstal- of inboedelverzekering. Download de voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor hevige schade. Denk maar aan een lek dag. Meestal is het schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot wel €265.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in t Haantje
Gemakkelijk een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Hier bekijk je meer informatie. Verzeker direct jouw huis in t Haantje zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn monumentaal pand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in t Haantje

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: je kunt jouw woonverzekering in t Haantje complementeren met extra interessante aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina check je nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Roderesch afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen de moeite. Deze additionele dekkingstaat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: aquaria, spiegels en smartphones tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Drenthe). Hierbij gaat het dan om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een smartphone en kleding. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs hebben jullie al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering t Haantje

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schades van producten en schade aan personen. Onder andere een vlek op een meubel en ambulancevervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten vergoeden bedragen variërend van €1.450.000 tot €4.750.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,05 per maand. Bekijk ook Polis Direct afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering t Haantje
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. conflict met de gemeente en bij aankoop van een huis. Daarbij is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit verschillende mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Werk & Inkomen (bijv. problemen op het werk)
 • Woon-module (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Module verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies per maand schommelen enorm (beginnend bij €25,50 tot wel €36,05 per maand in april 2024). Het tarief hangt af van de gekozen dekking, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering t Haantje voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?