Woonverzekering Roderesch Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €5,35 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van deze website ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Roderesch. Het concept woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke partijen zoals Bovag en Independer die schade door bijvoorbeeld vandalisme, storm, bliksem, brand vergoeden.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Roderesch juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door storm, water, brand, inbraak, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte TV. Onder inboedel verstaan we alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als glas- en aardewerk of gereedschap? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Roderesch? Start meteen met direct de woonverzekeringstool. Meer en meer doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens gaan voor een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket tref je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als Aon Direct en Lancyr bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Punthorst verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-roderesch


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Noordenveld? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen zijn inbegrepen. Daardoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door waterschade en poging tot inbraak. Via een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of keukenbrand? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. smeltschade. Brandschade aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Roderesch kan ook bij jou thuis gebeuren. Flipperen of openbreken van deur of raam, het kan op zoveel manieren. Schade naar aanleiding van inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan het huis handel je af via de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een overstroming of een lek waterbed. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte vriezer. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd met jouw opstal/inboedelverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en check wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door gesneuvelde ruiten. Doorgaans is het schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €440.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Roderesch
Meteen een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Hieronder ontdek je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Roderesch eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende verzekeringen als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (bijv. flat). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Roderesch

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Roderesch uitbreiden met additionele handige aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna spot je nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Oentsjerk afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is in dat geval vaak interessant. Deze extra verzekering betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: aquaria, spiegels en iPads tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • jouw hond bijt een familielid
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Drenthe). Hierbij gaat het dan om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een tablet en gitaar. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien beschik je al over een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Roderesch

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en letselschade. Je kunt denken aan een deuk in de auto + smartengeld. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen vergoeden bedragen van €1.150.000 tot €3.700.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,00 (per maand). Check ook InShared afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Roderesch
Het product rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict met het UWV en de hypotheek. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit allerlei opties.

 • Consumentenzaken (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen & Werk (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Wonen (bijv. de hypotheek)
 • Module verkeer (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies verschillen nogal (beginnend bij €37,15 tot wel €33,95 per maand in juli 2024). De premie vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Roderesch vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering