Woonverzekering Venhorst Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €6,00 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Venhorst. Een woonverzekering is een term voor een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Heb je een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle bekende aanbieders als HEMA en InShared die schade als gevolg van storm, water, inbraak, brand verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Venhorst april 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door brand, water, inbraak, diefstal, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om een kapotte computer. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op zaken als oven of schrijfmachine? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Venhorst? Gebruik hiervoor direct onze vergelijker! Meer en meer doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket vind je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms kan je dit combineren met reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Generali + Unigarant verkopen zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Tull en ’t Waal verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-venhorst


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Boekel? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als tuinhuisje zijn inclusief. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. Veel hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als waterschade of omvallen van bomen. Bij een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Blikseminslag of een defect strijkapparaat? Brand in huis is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. roetschade. Brandschade aan jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Venhorst kan zomaar gebeuren. Flipperen of de hengelmethode, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade door inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan de woningwordt afgehandeld via de opstal, en gestolen eigendommen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Extreme regenval en loslatende kit. Typische schade is schade aan de vloer. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Open de condities van de polis om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door gesneuvelde ruiten. In veel gevallen betreft het schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een hoog eigen risico die oploopt tot €345.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Venhorst
Moeiteloos een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Op deze pagina tref je een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Venhorst zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als woonboerderij). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Venhorst

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Venhorst completer maken met een paar praktische aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand tref je aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Sint-Maartensdijk afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in dat geval geen gek idee. Deze mogelijke modulestaat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: spiegels, aquaria of iPads zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een laptop laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een laptop + gitaar. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk hebben jullie al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Venhorst

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om materiële schade en schade aan personen. Voorbeelden zijn een onbruikbare bank + kosten van een arts. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten verzekeren een bedrag vanaf zo’n €900.000 oplopend tot €2.650.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module is er al vanaf €2,60 p/maand. Ga verder naar SNS dekking.

Rechtsbijstandverzekering Venhorst
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij conflict over erfenis & conflict met een autodealer. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. tuchtzaken)
 • Module Wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over verzekering)

De premies fluctueren behoorlijk (beginnend bij €23,95 tot wel €27,60 p/maand in april 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Venhorst op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?