Woonverzekering Laag-Soeren Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €4,40 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed om een verzekering te hebben. Via deze pagina tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Laag-Soeren. Het concept woonverzekering is een pakket van een opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Bekijk en vergelijk hier alle erkende maatschappijen zoals EAG Assuradeuren en SNS die schade als gevolg van storm, water, brand, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Laag-Soeren juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld diefstal, vandalisme, storm, inbraak, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte televisie. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals levensmiddelen of kampeeruitrusting? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Laag-Soeren? Begin direct met vandaag nog de verzekeringsvergelijker. In de regel werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket zie je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Aanbieders als Bruns ten Brink + Interpolis verkopen eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Kesteren verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-laag-soeren


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Rheden? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuurtjes zijn inclusief. Daardoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Bekende hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of diefstal. Bij een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een oververhitte elektrische deken? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. smeltschade. Schade van jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Laag-Soeren kan ook jou gebeuren. Flipperen of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt ten gevolge van diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan de woninghandel je af middels de opstal, en gestolen bezittingen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een defecte wasmachine en een kapotte leiding. Het gevolg kan zijn een kapotte wasmachine. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd via de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de voorwaarden van de polis en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn lekkage. Doorgaans is het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot wel €340.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Laag-Soeren
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hier tref je meer informatie. Verzeker jouw de woning in Laag-Soeren eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als twee-onder-een-kapwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die aansluiten op jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Laag-Soeren

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Laag-Soeren completer maken met additionele praktische aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna doorzoek je praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Herkenbosch afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie de moeite. Deze unieke moduleverzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: aquaria, spiegels en tablets tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Lees het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor een breed scale aan schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een laptop of sieraden. Let op oververzekering: mogelijkerwijs bezit jij al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Laag-Soeren

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schade aan eigendommen en letselschade. Voorbeelden zijn een gebroken ruit en ook kosten van een ziekenhuis. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.500.000 tot ruim €2.950.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,35 (betaling per maand). Wellicht interessant: ASR Verzekeringen polis.

Rechtsbijstandverzekering Laag-Soeren
De rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict met de gemeente en de hypotheek. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. erfenis)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer (bijv. conflict over verzekering)

De premies schommelen enorm (startend vanaf €34,55 oplopend tot €33,60 p/maand in juli 2024). De premie vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Laag-Soeren op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering