Woonverzekering De Cocksdorp Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €5,75 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van De Cocksdorp. Een woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Woon je in een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle grote maatschappijen als Aegon en SNS die schade veroorzaakt door water, brand, inbraak, bliksem verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in De Cocksdorp juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Schade die wordt gedekt is bijv. inbraak, storm, diefstal, water, brand. Je moet dan denken aan bijv. schade aan apparatuur. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als kachelsverwarmingsapparatuur of kleding? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering De Cocksdorp? Gebruik hiervoor à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders nemen een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket zitten vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel kan je dit combineren met motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als Bruns ten Brink of Nederlanden van Nu hanteren zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Bronneger verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-de-cocksdorp


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Texel? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade door inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn verzekerd. Hierdoor wordt je financieel ondersteund als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als storm of schroeischade. In het geval van een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een schoorsteenbrand? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kostenposten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Schade aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in De Cocksdorp is altijd een risico. Openwrikken of een cilinder afbreken, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt door diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen gaat met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Storm of gesprongen leidingen. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare vriezer. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd door de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Een enkele keer ondergaan wij een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte schoorsteen. Meestal gaat het om schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot circa €670.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in De Cocksdorp
Wil jij een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Onderstaand bekijk je enkele handige tips. Verzeker jouw jouw onderkomen in De Cocksdorp probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als grachtenpand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in De Cocksdorp

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in De Cocksdorp aanvullen met extra nuttige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand tref jij aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Baars afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in dat geval geen gek idee. Deze mogelijke moduleverzekert bij gebroken glas. Belangrijk: aquaria, spiegels en iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Holland). We spreken hier van kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een fotocamera & een gehoorapparaat. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien heb je al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in De Cocksdorp

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een onbruikbare bank en ook therapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag van €1.500.000 oplopend tot €5.000.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module sluit je af vanaf €4,10 per maand. Bekijk ook FBTO pakket.

Rechtsbijstandverzekering De Cocksdorp
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan geschil met de werkgever en bouw- en verbouwgeschillen. Daarbij is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit allerlei mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomen & Werk (bijv. pensioenen)
 • Woon-module (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Module verkeer (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (startend vanaf €26,80 tot €36,80 per maand in juni 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de modules, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering De Cocksdorp op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering