Woonverzekering Langezwaag Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €8,45 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij deze website achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Langezwaag. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier alle landelijke aanbieders zoals De Goudse en InShared die schade door bijvoorbeeld inbraak, storm, water, brand verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Langezwaag mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door brand, water, vandalisme, diefstal, inbraak. Je kunt dan denken aan schade aan de keuken. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als afzuigkap en warmtepomp? We onderscheiden drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Langezwaag? Gebruik hiervoor meteen de vergelijkingstool. Meer en meer werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten nemen een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket zitten vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Aanbieders als Bruns ten Brink of Univé faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Koarnjum verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-langezwaag


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Opsterland? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de carport zijn gedekt. Hierdoor zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. bliksem en diefstal. Dankzij een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of keukenbrand? Brand in huis is altijd een risico. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Langezwaag kan zomaar gebeuren. De gaatjesboormethode of de hengelmethode, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade naar aanleiding van inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis loopt via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een hoosbui of een lekkende leiding. Een mogelijke schadepost is een vloer die hersteld moet worden. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed door de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. lekkage. Vaak heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico tot wel €550.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Langezwaag
Eenvoudig een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Onderstaand ontdek je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog jouw woning in Langezwaag eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als buitenshuisverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld 2-onder-1-kap). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die matchen met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Langezwaag

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Langezwaag completer maken met enkele handige aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina doorzoek jij handige info (of bekijk woonverzekering Hichtum afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen de moeite. Deze mogelijke verzekering betaalt uit bij gebroken glas. Voorwaarden: zaken als een aquarium of iPhones zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Lees het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Een notebook laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een e-reader of een kinderwagen. Waak voor oververzekering: misschien hebben jullie al een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Langezwaag

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en letselschade. Voorbeelden zijn een vlek op een meubel en ook geneesmiddelen. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een dekking variërend van €1.100.000 tot zo’n €2.700.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,35 p/maand. Ga verder naar Interpolis polis.

Rechtsbijstandverzekering Langezwaag
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld bijstandsuitkering & geluidsoverlast. Hierbij is het belangrijk dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende modules.

 • Consument (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woon-module (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies verschillen nogal (beginnend bij €29,35 t/m €29,35 p/maand in mei 2024). De premie hangt af van de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Langezwaag afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering