Woonverzekering Beek en Donk Opstal- en inboedelverzekering, al voor €8,15 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Dankzij deze website vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Beek en Donk. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig in een keer jouw woning en inboedel. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle erkende partijen waaronder EAG Assuradeuren en ING die schade als gevolg van bliksem, brand, inbraak, vandalisme vergoeden.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Beek en Donk juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Wat voor schade? Nou onder andere storm, inbraak, brand, vandalisme, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. kapotte meubels. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Spullen die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals spiegels en kampeeruitrusting? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Beek en Donk? Start meteen met meteen de vergelijkingstool. In de regel gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en duidelijk. In jouw verzekeringspakket tref je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als Aon Direct en Independer bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Annerveenschekanaal verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-beek-en-donk


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Laarbeek? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade door inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als tuinhuisje zijn inclusief. Op basis daarvan kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. De meeste hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen schade als bliksem en diefstal. In het geval van een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een smerige schoorsteen? Brand in huis is altijd een risico. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Brandschade aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Beek en Donk kan ook jou overkomen. Kerntrekken of hengelen via brievenbus, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade ten gevolge van diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan de woningregel je via de opstalverzekering, en gestolen eigendommen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Veel neerslag of Een defecte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is een kapotte vriezer. In veel gevallen wordt deze schade gedekt middels de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de condities van de polis en ontdek wat er inbegrepen is.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Je kunt denken aan een kapot zonnescherm. Meestal gaat het om schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een hoger eigen risico die oploopt tot €610.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Beek en Donk
Gemakkelijk een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Hier tref je bruikbare info. Verzeker direct jouw huis in Beek en Donk probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor hoekwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die rijmen met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Beek en Donk

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Beek en Donk nog persoonlijker maken met een paar handige aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina doorzoek jij handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Yde afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze unieke zekerheid verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: een mooie spiegel en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot in een winkel iets om
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een iPad en sieraden. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs heb jij ook een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Beek en Donk

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan een kapotte vaas & smartengeld. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Polissen staan jou bij variërend van €1.050.000 oplopend tot €3.550.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis sluit je af vanaf €4,05 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: ABN AMRO polis.

Rechtsbijstandverzekering Beek en Donk
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij medische fout en conflict met een autodealer. Dan is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn enkele modules.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (beginnend bij €33,95 tot €35,30 per maand in juli 2024). Het tarief hangt af van het type verzekering, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Beek en Donk online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?