Woonverzekering Steenwijkerwold Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €9,20 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Dankzij de verzekeringsvergelijker achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Steenwijkerwold. De woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een keer jouw woning en inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle bekende partijen waaronder Delta Lloyd en Independer die schade door bijvoorbeeld diefstal of brand dekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Steenwijkerwold april 2024

Met een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Schade die wordt gedekt is onder andere diefstal, vandalisme, water, brand, storm. Je moet dan denken aan bijv. schade aan muziekinstrumenten. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als meubilair en laptop? Er zijn in de basis 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Steenwijkerwold? Start à la minute’de verzekeringsvergelijker. Vaak doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket zitten regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel neemt men hierbij ook reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals Bovag en Polis Direct verkopen soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Sirjansland verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-steenwijkerwold


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Steenwijkerland? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een schuurtje zijn gedekt. Met zo’n polis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Veel hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. blikseminslag of smeltschade. Bij een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een gevallen strijkbout? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade van roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Steenwijkerwold kan iedereen gebeuren. De takjesmethode of een deur forceren, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade naar aanleiding van inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis gaat d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde zaken handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Veel neerslag en loslatende kit. Een mogelijke schadepost is een vloer die hersteld moet worden. Meestal wordt dit afgedekt met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Download de actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Soms ondergaan wij een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door beschadigde gevel. In veel gevallen betreft het schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een hoog eigen risico die oploopt tot €325.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Steenwijkerwold
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Hierna bekijk je meer informatie. Verzeker meteen het huis in Steenwijkerwold zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die passen bij jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Steenwijkerwold

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Steenwijkerwold aanvullen met additionele nuttige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand tref jij nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Ressen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezeaan te raden. Deze mogelijke zekerheid betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: spiegels, aquaria of iPhones zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over een meubel van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Overijssel). Het gaat hier om eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een iPad en een gehoorapparaat. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls bezit jij al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Steenwijkerwold

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en schade aan het lichaam. Onder andere een kapotte laptop of kosten van een arts. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten staan jou bij van €1.400.000 oplopend tot €4.150.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,90 (betaling per maand). Wellicht interessant: ZLM.

Rechtsbijstandverzekering Steenwijkerwold
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Denk aan pensioenen of conflict met de bank. Hierbij is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden enkele varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict met het UWV)
 • Woon-module (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (vanaf zo’n €29,20 t/m €36,80 p/maand in april 2024). De premie hangt af van de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Steenwijkerwold voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?