Woonverzekering Ressen Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €6,05 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Via onze vergelijker achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Ressen. Een woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Woon je in een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle populaire verzekeraars zoals bijvoorbeeld Generali en Turien en Co die schade zoals inbraak, storm, brand, water (grotendeels) verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Ressen mei 2024

Via een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Dan kun je denken aan schade door onder andere diefstal, brand, storm, vandalisme, inbraak. Je kunt dan denken aan een kapotte wasmachine. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op zaken als kristal of wasdroger? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Ressen? Open meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens nemen een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket zitten doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals ASR Verzekeringen of Reaal hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Pannerden verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-ressen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Lingewaard? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen zijn verzekerd. Daardoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. Veel hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Door middel van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als brand en plundering. Dankzij een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of keukenbrand? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schade door ontploffing. Brandschade aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Ressen is altijd een risico. Openwrikken of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade naar aanleiding van diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en gestolen bezittingen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een hoosbui / lekkage van leidingsystemen. Je kunt last krijgen van een onbruikbare vriezer. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt via de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Heel soms ondervinden we een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Bijvoorbeeld door een kapotte regengoot. Doorgaans is het schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot wel €690.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Ressen
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hierna bekijk je bruikbare info. Verzeker meteen jouw woning in Ressen moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (bijv. grachtenpand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die rijmen met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Ressen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Handig: je kunt de woonverzekering in Ressen uitbreiden met meerdere praktische aanvullende modules. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop lees jij praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Noordbroek afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze extra zekerheid verzekert bij gebroken glas. Opmerking: een mooie spiegel en iPads zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Wel is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). We spreken hier van eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een navigatieapparaat + sportuitrusting. Waak voor oververzekering: mogelijk hebben jullie al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Ressen

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Onder andere besmeurde meubels en kosten van een arts. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten bieden een verzekerd bedrag van €1.350.000 tot zo’n €3.200.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €2,90 (betaling per maand). Wellicht interessant: Polis Direct.

Rechtsbijstandverzekering Ressen
De rechtsbijstand geeft hulp bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een ziekenhuis en conflict met een automobilist. Daarbij is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan allerlei pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen & Werk (bijv. geschil met de werkgever)
 • Woonconflicten (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer (denk aan ingevorderd rijbewijs)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (vanaf circa €32,10 tot wel €27,35 p/maand in mei 2024). De premie vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Ressen op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering